R.W.B. door winst alleen op kop.

Winst van R.W.B. op VCW en een verrassend gelijk spel van RFC tegen Berkdijk zorgt ervoor dat RWB alleen op kop komt in de 4klasse C. Met een goal en twee afgemeten assists was Alex Huijps bij alle drie de doelpunten betrokken en was hij de man van de wedstrijd.

VCW was naar Waalwijk gekomen met een verdedigende tactiek en de doelstelling om het zo lang mogelijk 0-0 te houden. Al na 12 minuten kon de tactiek de prullebak in, een diepe bal van Merlijn Broos kwam bij Alex Huijps terecht die na de aanname net voordat keeper Hans Gelens in kon grijpen de 1-0 aan liet tekenen. Toch was dit voor VCW niet het teken om de verdedigende stellingen achter zich te laten waardoor RWB in de eerste helft het overwicht wist te behouden. Na de 1-0 wist keeper Hans Geelen zich te onderscheiden en bleef het tot de rust 1-0. Na rust kwam VCW beter uit de kleedkamer en hing de gelijkmaker in de lucht. De 2-0 van Kevin Remie was dan ook een bevrijding voor de Waalwijkse ploeg. Deze kwam tot stand doordat Alex Huijps de bal panklaar breed had gelegd voor de ingevallen Kevin Remie. De 3-0 in de 86minuut betekende de definitieve beslissing, ook hier was Alex Huijps de aangever en Kevin Remie de afmaker.

Volgende week speelt R.W.B. tegen de inmiddels nummer laatst Terheijden. Dat onderschatting gevaarlijk is kan RWB navragen bij RFC. Als mede koploper met evenveel verliespunten als R.W.B. moest RFC deze week tegen de nummer laatst Berkdijk, inmiddels is dus Terheijden de nummer laatst. Als het aan R.W.B. ligt blijft dat ook na volgende week zondag zo.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.