R.W.B. doet goede zaken tegen Right’Oh

0
153

Op voorhand leek de thuiswedstrijd van R.W.B. tegen Right’Oh een lastige, niets bleek echter minder waar. Na ruim een half uur spelen stond R.W.B. met 4-0 voor en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Vooral bij Alex Huijps lukte alles, met een assist en een ware hattrick was hij de Man of the Match. Al na 9 minuten opende RWB de score, de harde lage voorzet van Alex Huijps werd bij de tweede paal door Kevin Remie simpel binnengeschoten. De 2-0 kort daarna was net als de 2-0 een intikker, nu was Serhan Eyupoglu degene die de bal laag en hard in het doelgebied bracht en Alex Huijps de doelpuntenmaker. De 3-0 en 4-0 waren beide wederom van Alex Huijps, in beide gevallen gebruikte hij zijn snelheid om alleen voor keeper Heyne van Right’Oh te komen en trof hij in beide gevallen doel. De rust werd bereikt met de 4-0 voorsprong en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Over de tweede helft is niet veel meer te vertellen, RWB hoefde ook niet echt meer en doordat Right’Oh geen moment meer gevaarlijk werd kwam de zege niet meer in gevaar.

Met de winst op Right’Oh doet R.W.B. goede zaken, de nummer 2 t/m 4 van de standenlijst gingen namelijk allemaal onderuit. Waspik thuis tegen Dussense Boys, SAB uit bij Raamsdonk en Right’Oh in Besoyen. R.W.B. loopt in de stand daarmee verder uit en staat nu 6 punten voor op de nummer 2 Waspik.

Bron: R.W.B. Waalwijk