R.W.B. doet aan stuivertje wisselen met SAB

0
85

RWB speelde zondag 6 oktober thuis tegen koploper SAB. Door met 7-2 te winnen was RWB na 2 keer 45 minuten de nieuwe koploper. Niet dat RWB de minste verliespunten heeft, want met 6 punten uit 2 wedstrijden is dat het Raamsdonksveerse RFC.

Het zag er in de beginfase niet naar uit dat RWB met zulke cijfers zou gaan winnen. Al na 1 minuut spelen verdedigde RWB slordig uit waardoor keeper Luuk van Beerendonk met een lob werd verslagen en het al snel met 0-1 achter stond. RWB had een half uurtje de tijd nodig om te herstellen maar toen bouwde het in drie minuten tijd een flinke voorsprong op. Michael Rosenbrand, Bram van Iersel en Alex Huijps zorgden in deze korte tijd voor dat RWB met een 3-1 voorsprong op rozen zat. Serhan Eyupoglu maakte er nog 4—1 van waarmee de wedstrijd gespeeld leek. Toch plakte SAB de 4-2 net voor rust nog op het scorebord en zorgde ervoor dat RWB met een minder gevoel aan de thee ging.

SAB kwam hoopvol uit de kleedkamers, maar RWB gaf geen knik. Na een uur voetballen was het centrale verdediger Serhan Eyupoglu die aan alle onzekerheid een eind maakte. Met 2 goals in 2 minuten tijd maakte hij zijn hattrick compeet en leidde de ploeg naar de 6-2 . De eindstand die uitkwam op 7-2 werd gescoord door Kevin Remie die daarmee kan zeggen dat hij tot nu toe elke competitiewedstrijd heeft gescoord.

Zondag 13 oktober staat de uitwedstrijd tegen DIA uit Teteringen op het programma. Op voorhand geen gemakkelijke tegenstander, want in de laatste wedstrijd nam het in de uitwedstrijd bij Waspik de 3 punten mee naar huis. Deze waren tot de wedstrijd tegen DIA nog ongeslagen.

Bron: v.v. R.W.B. – Johan Kuijsten