R.W.B. blij met de vele derby’s in KNVB 3e klasse B

Op vrijdag 10 juli maakte de KNVB de indelingen voor het amateurvoetbalseizoen van 2020-2021 bekend. In de nacht van donderdag op vrijdag om 24.00 uur zat menig voetbalsupporter op de website van de KNVB om te kijken in welke klasse ze ingedeeld waren en tegen welke ploegen ze het in het nieuwe seizoen op moesten nemen.

swapphone 1

RWB Waalwijk en Waspik promoveerden afgelopen seizoen naar de 3e klasse waardoor er inmidels 7 verenigingen uit de Langstraat in de 3e klasse uit komen. Alle Langstraatse verenigingen komen uit in de 3e klasse B wat betekent dat er volgend seizoen elke competitieronde wel meerdere Langstraatse derby’s op het programma staan. Aangezien Waalwijk in het centrum van het gebied ligt staan er voor RWB Waalwijk geen verre reizen op het programma. Naast de Langstraat gaan reizen niet verder dan Tilburg, Gilze, Oisterwijk, Oosterhout en Hank.

Derde klasse B seizoen 2020-2021.
Baardwijk Waalwijk, Be-Ready Hank, Gilze, Haarsteeg, Irene’58 Den Hout, Nieuwkuijk  Oosterhout, RKDVC Drunen, RWB Waalwijk, Trinitas Oisterwijk, Gudok Tilburg, Vlijmense Boys Vlijmen, Waspik, ZIGO Tilburg.

Ook RWB-2 heeft na de promotie vanuit de Reserve 3e klasse geen klagen over de indeling zoals de KNVB die heeft gemaakt. Ook deze competitie zit met DESK, RKDVC, Uno Anima en Waspik vol met derby’s tegen buurgemeentes.

Reserve 2e Klasse B seizoen 2020-2021.
Bavel-2, DESK-2 Kaatsheuvel, FC Tilburg-2, GSBW-2 Goirle, RKDVC-3 Drunen, RWB-2 Waalwijk, SVSSS-2 Udenhout, Gudok-2 Tilburg, Uno Animo-2 Loon op Zand, Trinitas-2 Oisterwijk, Waspik-2.

Klik hier voor meer informatie over RWB Waalwijk
Voor meer artikelen van RWB Waalwijk klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.