R.W.B. behoudt ook na uitwedstrijd tegen VCW zijn ongeslagen status

0
104

Afgelopen donderdag kon de selectie van R.W.B. genieten van een lekkere punt pizza. Deze kwamen van Eethuis Tolgahan omdat de laatste thuiswedstrijd tegen WDS’19 winnend werd afgesloten. RWB heeft regelmatig kunnen genieten van pizza’s op donderdag want ook na de uitwedstrijd tegen VCW bleef RWB ongeslagen.

Uit bij het Wagenbergse VCW speelde RWB niet zijn beste wedstrijd en stond na 4 minuten al met 1-0 achter. RWB bleef echter rustig en door topscoorder Kevin Remie kwam het na 12 al weer op gelijke hoogte. Na een half uur spelen kreeg grensrechter John Ophorst van RWB van scheidsrechter Gerard Briene een rode kaart na een discussie over een uitbal. Terugkomend van een blessure zat Bob Janssen op de reservebank, Bob is bij RWB een alleskunner en ook deze klus pakte hij naar behoren verder op. In de 39 e minuut kwam RWB door de voor Alex Huijps ingevallen Mickey van Boxtel op voorsprong waardoor het dus met 1-2 kon gaan rusten. Na rust moest RWB achteruit en kreeg VCW een aantal kansen. Het was echter RWB wat 10 minuten voor tijd de wedstrijd besliste, ook nu weer was het een invaller die tot scoren kwam. Na weken blessureleed zat Onur Ulusan weer bij de selectie van RWB-1, zijn invalbeurt poetste hij meteen op met een doelpunt. Michael Rosenbrand bepaalde daarna de eindstand op een iets of wat geflateerde 1-4 overwinning. Zondag 8 maart speelt RWB wederom een uitwedstrijd. De wedstrijd zal dan gaan tegen Berkdijk.