Quincy Veenhof wil kampioen worden met GVVV

Quincy Veenhof maakte afgelopen zomer de overstap van DVS’33 naar GVVV. GVVV staat momenteel gedeeld eerste en de aanvaller heeft alle vertrouwen in zijn team. De resultaten zijn wisselend, maar Veenhof denkt dat GVVV dit kan verbeteren. “Uiteindelijk gaan wij wedstrijden makkelijker winnen en kampioen worden!”.

Carrière
Quincy Veenhof is 23 jaar en woonachtig in Ede. Momenteel speelt Veenhof bij GVVV, maar de aanvaller begon met voetballen bij VV Bennekom. “Hier heb ik alle jeugdelftallen doorlopen in het hoogste team. Ik heb mijn debuut gemaakt in het eerste en heb in de jeugd verschillende stages gelopen bij BVO’s (NEC, FC Utrecht en Vitesse). Die hebben helaas niks opgeleverd.”

Na een goed jaar te hebben gedraaid bij de hoofdmacht van VV Bennekom had Veenhof een transfer gemaakt naar IJsselmeervogels. “We werden dat seizoen helaas net geen kampioen en verlieten snel de nacompetitie, maar mede door mijn leeftijd, goals en assists ben ik bij IJsselmeervogels opgevallen. Daar heb ik een jaar gespeeld. Het was de bedoeling om daar minimaal een jaar langer te blijven, maar na een aanbieding van IJsselmeervogels heb ik er toch voor gekozen om naar DVS’33 te verkassen.”

Bij DVS’33 heeft Veenhof twee jaar gespeeld, waarvan één corona jaar. “Hier heb ik mij goed weten te ontwikkelen en deze periode heeft mij gemaakt tot de speler die ik nu ben. Na twee prima jaren bij DVS’33 zagen zij geen potentie meer in mij en moest ik op zoek naar een nieuwe club. GVVV wilde mij graag hebben en na een paar goede gesprekken heb ik voor deze club gekozen. Hier ben ik nu actief in mijn eerste seizoen.”

Mooie momenten
“In de jeugd heb ik veel bereikt met VV Bennekom. Op het hogere amateurniveau heb ik nog niet echt een prijs waarvan je denkt die onthoud ik.” Toch zijn er wel wat mooie momenten in de carrière van Veenhof. “Met DVS’33 hadden we de halve finale van de nacompetitie bereikt. Dit was voor promotie naar de hoogste amateurniveau, de tweede divisie. Helaas verloren, maar wel een mooi moment. Ook het behalen van de kwartfinale van de KNVB beker is een mooi moment. Zo speelden wij tegen Vitesse in de GelreDome. Dat zijn dan wel de potjes waar je het als voetballer voor doet.” 

GVVV Veenendaal
Veenhof maakte de keuze om over te stappen naar GVVV. “De club sprak mij heel erg aan en ik ken al wat spelers die er spelen. Daarnaast woon ik ook nog in de buurt en hoorde ik hele goede verhalen over de club. Het is een grote mooie club met fijne mensen en hier kreeg ik de mogelijkheid om onder Gery Vink te werken, wat mij ook zeker interessant leek.”

Momenteel staat Veenhof met GVVV gedeeld eerste. “Daarnaast zijn we helaas uitgeschakeld door FC Den Bosch in de beker. De resultaten zijn wisselend, maar ik denk dat wij als team steeds beter zullen gaan spelen en stabieler gaan worden. Uiteindelijk gaan wij wedstrijden makkelijker winnen en kampioen worden!” 

Wij wensen Quincy Veenhof veel succes dit seizoen!

Klik op GVVV voor de laatste artikelen over de club.
Klik op GVVV voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Mees Snoeren van Nac Breda is nog regelmatig de vinden bij zijn oude club VCW

Mees Snoeren (13) droomt van een leven als profvoetballer. Het leven van de talentvolle middenvelder van NAC Breda staat...

Henk Vlielander stopt, maar gaat niet weg bij CWO

Bij Combinatie Wil Overwinnen moeten ze voor het eerste elftal op zoek naar een nieuwe verzorger. Henk Vlielander stopt...

Guus de Jong, de trotse aanvoerder van DVVC

Als Guus de Jong met de aanvoerdersband het veld opwandelt op Sportpark Dongekant, giert er steeds weer een gevoel...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.