Prachtige dag met sportief succes voor OSV

0
448

OUD-BEIJERLAND – Onder geweldig zonnige omstandigheden mocht OSV Oud-Beijerland dit jaar optreden als organisator van de finaledag van de strijd om de Hoeksche Waard Bokaal in diverse leeftijdsklassen. De beste jeugdteams van het Zuid-Hollandse eiland waren present op het terrein aan de Langeweg, waar de gastheer van de finaledag ook zelf in de prijzen viel.

De strijd om de Hoeksche Waard bokaal is een absolute klassieker op de voetbalkalender. Dit jaar mocht OSV Oud-Beijerland de diverse teams die in de verschillende leeftijdscategorieën deelnamen ontvangen en hun finalemoment aanbieden. Met daarbij uiteraard de hoop dat de thuisspelende club ook zelf in de prijzen zou vallen.

En dat gebeurde in tweevoud: de JO10 bond in de finale de strijd aan met de leeftijdsgenoten van ’s-Gravendeel, die niets in de melk te brokkelen hadden (6-1). Dat bleek het goede voorbeeld voor de JO14 van OSV, dat in de eindstrijd op de leeftijdsgenoten van NBSVV te maken kreeg.  De 4-2 overwinning op de Nieuw-Beijerlandse talenten werd met grote vreugde begroet aan de Langeweg, waar zelfs de platte kar eraan te pas kwam om de kersverse winnaars van de bokaal in het zonnetje te zetten.

Klik hier voor meer informatie over OSV
Klik hier voor meer artikelen over OSV