Pechvogel Leon van den Heerik van VV Rijsoord

0
226

Leon van den Heerik (28) van VV Rijsoord raakte voor het seizoen begonnen was al geblesseerd. Hij liep in eind augustus een flinke blessure op aan de enkel. Wij spraken met hem over zijn (hopelijk) spoedige herstel.

tuk tuk

Van den Heerik maakte al op zijn 17e zijn debuut in het eerste elftal. Hij begon op zijn vierde al met voetballen. Hij heeft bij VV Rijsoord, BVCB en Groote Lindt gespeeld. Nu in zijn tweede periode bij Rijsoord verrekte hij zijn enkelband.

Het is niet de eerste keer dat van den Heerik een tijd aan de kant zit. “In januari brak ik mijn scheenbeen, dit was mentaal en fysiek een heftige klap. Gelukkig is het deze keer minder ernstig. Ik ging vlak voor de rust door m’n enkel tijdens de doordeweekse wedstrijd bij Spartaan’20. Ik probeer mentaal de knop om te schakelen en de tijd te nemen voor mijn herstel. Dit is wel wat makkelijk dan toen ik mijn scheenbeen brak”

Van den heerik probeert wel positief te denken over het aankomende seizoen met VV Rijsoord. “Om weer fit te worden train ik individueel met onze hersteltrainer. Tijdens wedstrijden laat ik mijn enkel intapen om de blessure te voorkomen. Wat ik verwacht als ik weer op het veld sta? Dat het iedere wedstrijd een zware kluif gaat worden en we aan de bak moeten dit seizoen. Ik verwacht dat we niks cadeau gaan krijgen in de hoofdklasse.

De verdediger van Rijsoord hoopt deze week weer te kunnen trainen met het hele team. Hij traint hard om binnen paar weken weer te kunnen spelen. Het is nu hopen op een goed en spoedig herstel.

Wij wensen Leon en VV Rijsoord veel succes in het komende seizoen!

Klik hier voor meer informatie over VV Rijsoord
Voor meer artikelen van VV Rijsoord klik hier