PartyVlaai: liefde voor gebak én voor de bal

De vrolijkste banketbakker uit Waalwijk woont met zijn gezin in Kaatsheuvel. Voetbal heeft altijd een grote rol gespeeld, vooral voor Abdel en zijn zoon Khair-Eddine.

Abdel: “We houden allebei van voetbal en hebben ons jarenlang met veel plezier ingezet voor Voetbalvereniging DESK (Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel) en de Waalwijkse Voetbalvereniging WSC. Khair-Eddine (midden op de foto) heeft zijn hele E- en F-tijd bij DESK gevoetbald. Bij WSC heeft hij gevoetbald in C, D en het B Vriendenelftal. Zelf was ik twee jaar hoofdleider bij WSC, van de C en D’s. Je zou kunnen zeggen dat onze harten niet alleen sneller gaan kloppen van slagroom, maar ook van een groene grasmat.”

Partyvlaai

De vrolijkste banketbakker van de Langstraat

25 jaar geleden opende PartyVlaai haar deuren aan de Grotestraat 219 in Waalwijk. Toen nog vlaaienbakker, inmiddels dé feestbakker van Waalwijk en de Langstraat.

In de ambachtelijke banketbakkerij maken bakkers Abdel en Henk de hele dag door de lekkerste vlaaien, (foto)taarten, red-velvetcake, bekroond progresgebak, appelflappen, met goud bekroonde Halve-Zoolkoeken en natuurlijk worstenbroodjes (óók vegan, halal en glutenvrij). Omdat ze elke dag vers bakken, is het gebak langer extra smakelijk.

Halve Zool
De feestbakker van Waalwijk en de Langstraat bezorgt mensen graag een goed gevoel. Team PartyVlaai mocht de afgelopen jaren samen met onze klanten een paar mooie mijlpalen beleven. Zo herintroduceerde PartyVlaai begin 2020 de ‘halve zool’: een roomboterdeegkoek met amandelspijs en een vleugje kaneel, in de vorm van een schoenzool. Een mooie manier om deze regio op de kaart te zetten als de streek waar van oudsher leerlooiers en schoenenfabrieken actief zijn. Maar de koek staat ook voor verbinding tussen mensen, voor verbroedering en liefde.

5 x GOUD in jubileumjaar
Midden in het feestelijke jubileumjaar viel er opnieuw iets te vieren. Na de halve zool-koeken en de progrestaart(jes) vorig jaar zijn nu ook drie ambachtelijke vlaaien in de prijzen gevallen. De onafhankelijke keurmeesters van FoodBase deelden in 2020 en 2021 goud uit voor de halve zool-koeken (2020), progrestaart(jes) (2020), rijst/slagroomvlaai  2021), kersen/slagroom/schuimvlaai (2021) en de appeltaart (2021).

Verwenboxen
In 2020 presenteerde PartyVlaai ook de Verwenbox. Daarmee trakteer je je geliefden of collega’s op een doosje boordevol eetbare liefde. Een Verwenbox is ook op maat samen te stellen, bijvoorbeeld met koeken, kokosmakronen en FairTrade Callebaut breekchocolade. De Verwenboxen kunnen worden opgehaald of als brievenbuspakketje verstuurd.

Voor alle mensen, voor alle wensen
Bakker Henk: “We maken banket voor alle mensen, voor alle wensen. Naast ons glutenvrij, lactosevrije en suikervrij gebak en onze halal worstenbroodjes verkopen we ook vegan taart en cake. Dit is heerlijk gebak zonder dierlijke ingrediënten. U kunt kiezen uit vegan chocoladetaart, carrotcake en appelkruimeltaart. Bel of mail ons gerust als u wat meer informatie over deze producten wilt.”

PartyVlaai, de feestbakker van Waalwijk
Grotestraat 219, Waalwijk
0416 – 560 010
Open: maandag t/m vrijdag 8.00-17.30 uur; zaterdag tot 16.30 uur
partyvlaai.nl
24/7 open
onlineshop@partyvlaai.nl

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.