Papendrecht VR1 start competitie met uitzege bij Barendrecht

0
243
Papendrecht-VR1

Papendrecht VR1 begon de competitie met een uitwedstrijd op sportpark De Bongerd in Barendrecht. Tegenstander was Barendrecht VR2.

De Papendrechtse dames gingen het veld op met de opdracht meteen druk op de bal te zetten. Die opdracht werd uitstekend uitgevoerd en leidde al snel tot het eerste doelpunt. Er werd goed gecombineerd en Barendrecht had het nakijken. Af en toe werd er door Barendrecht richting het Papendrechtse doel geschoten maar niet echt gevaarlijk. Na twee nieuwe Papendrechtse treffers werd de rust bereikt met een 0-3 voorsprong.

In de tweede helft werden enkele wisselingen doorgevoerd maar verder was die bijna net zo eenzijdig als de eerste helft. Papendrecht was het meest in balbezit. Omdat er zo gemakkelijk kon worden gespeeld, werd de druk minder richting Barendrecht. De Barendrechtse dames bleven voornamelijk achter. Ze kwamen tot een enkele kleine kans die door de Papendrechtse keepster prima werd gepareerd. Uiteindelijk scoorden de rood-zwarten nog twee keer en wonnen zo met 0-5. Een goed begin voor de Papendrechtse vrouwen. Doelpuntenmakers waren Naomi Klooster (2x), Michelle de Vos, Petra Dugardein en Laura Huijsman. Komende zaterdag speelt Papendrecht VR1 om 14.30 uur thuis tegen NSVV VR1.

Klik op VV Papendrecht voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Papendrecht voor meer informatie over de club.