Papendrecht VR1 haalt monsterscore tegen Noordeloos VR2

0
123

Afgelopen zaterdag speelde de vrouwen van VV Papendrecht in en tegen SV Noordeloos voor de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen. Met 17 dames ging trainer Eimerd van de Griend op pad, ondanks alle maatregelen betreffende COVID. Al snel werd het krachtsverschil duidelijk. Het vlaggenschip uit Papendrecht was een paar maatjes te groot voor de vrouwen van Noordeloos. Bij bekerwedstrijden is dat natuurlijk iets wat gebruikelijk is.

Binnen het half uur stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord in het voordeel van de bezoekers en maakte Petra een loepzuivere hattrick. Niet veel later maakte Silvia de 0-4. Het was eenrichtingsverkeer en de thuisploeg kon eigenlijk geen moment gevaarlijk worden. En waar de vrouwen van Noordeloos wilde uitbreken stuitte het op de solide verdediging van de roodzwarten uit Papendrecht. Voor de rust werd de voorsprong nog wat groter, Petra maakte er nog maar eens twee en Shirley zorgde voor een 0-7 ruststand.

In de rust was men ondanks de tussenstand toch kritisch op het eigen spel, de passing was zo nu en dan slordig. Het was voor de vrouwen van Papendrecht zaak om verder te gaan waar het gebleven was. Zo gezegd, zo gedaan. Vlak na de rust was het alweer raak via Eline en later maakte Petra via een rebound de volgende goal na een goede actie van Manja over de linkerkant. Na het laatste fluitsignaal stond er een behoorlijke 0-13 eindstand op het scorebord en scoorde Eline en Petra nog twee maal. Deze wedstrijd tegen de sportieve gastvrouwen uit Noordeloos werd helaas nooit echt een wedstrijd maar bleef men aan Papendrechtse kant toch kritisch en stelde dat er nog een hoop verbetering in zat.