Papendrecht speelt gelijk in bekerduel tegen Rijsoord

0
246
Logo_Papendrecht

Op een snikheet Slobbengors heeft Papendrecht zaterdag voor de beker gelijkgespeeld tegen Rijsoord. De derby eindigde in 1-1.

Het begin was voor Papendrecht. Vooral Justin Beemsterboer was bijzonder actief, maar het vizier van de thuisploeg stond niet op scherp. In 21e minuut kwam Rijsoord uit het niets op 0-1. Balverlies van de rood-zwarten op het middenveld zorgde ervoor dat de Ridderkerkse rechterspits werd vrij gespeeld. Hij schoot kruislings in de verre hoek raak.

Even later zorgde gestuntel in de defensie ervoor dat de bal tussen Roy Rijntjes en spits van Rijsoord viel. De Papendrechtse doelman nam de spits mee in zijn val waarna de scheidsrechter een strafschop gaf. Danny Haaswijk benutte het buitenkansje niet. De zwak ingeschoten elfmeter kon simpel gepakt worden door Roy Rijntjes.

Na rust zette Papendrecht Rijsoord flink onder druk, aanvankelijk zonder grote kansen te creëren. In de 63e minuut lag de gelijkmaker dan toch in het net na een prima aanval over rechts. Wouter van der Werff bediende Justin Beemsterboer die perfect afrondde.

In het laatste kwartier liet Rijsoord zich weer even zien maar tot een echt uitgespeelde kans kwamen de gasten niet. Die kwam wel voor Papendrecht. Justin Beemsterboer stuurde Djerrel Saffignani diep. In het zestienmetergebied kapte hij zijn tegenstander uit, maar vond vervolgens Rijsoord-keeper Michael de Leeuw op zijn pad. Zo bleef het 1-1, een terechte uitslag. Over een week is de laatste bekerwedstrijd voor Papendrecht, uit tegen regiogenoot Hardinxveld.

Bron: VV Papendrecht.

Klik op VV Papendrecht voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Papendrecht voor meer informatie over de club.