Papendrecht heeft aan een helft genoeg voor de winst

Op zaterdag 25 maart heeft Papendrecht op een winderig sportpark De Vriezenwijk zijn 14e competitiezege geboekt. Heukelum werd met 0-3 aan de kant gezet. Vanaf het begin van de wedstrijd was te zien dat Papendrecht gekomen was om de drie punten mee naar huis te nemen. In de 4e minuut schoot Lorenzo van Wijk uit een moeilijke hoek op de lat. In de 10e minuut stond de 0-1 op het bord na een schitterende aanval, opgezet door Job van der Werff. Hij stoomde op door het midden. Na een combinatie met Lorenzo van Wijk stelde hij met een voorzet vanaf de achterlijn Jurvenny Bernadina in staat om de openingstreffer binnen te schuiven. Enkele minuten later scoorde Jarden van Ek de 0-2, een curieuze goal. Hij werd de diepte ingestuurd. In de mangel tussen een verdediger en de keeper kon hij al vallend met zijn hak de score verdubbelen. Papendrecht was oppermachtig en kreeg meerdere kansen om de score op te voeren. Vooral de kans van Jurvenny Bernadina had de 0-3 moeten betekenen.

Na de rust met de wind in de rug nam Heukelum het initiatief. Met de lange bal werden de aanvallers gezocht maar tot grote kansen leidde dat niet. Papendrecht was vooral slordig aan de bal en de gasten gingen mee in het spel van de gastheren. Rond de 60e minuut nam Papendrecht het heft weer in handen, overigens zonder goed voetbal. De rood-zwarten creëerden nog wat kansjes. Jarden van Ek en invaller Donovan Stewart waren het dichtst bij de derde treffer. Uiteindelijk viel deze alsnog. In de laatste minuut zette Donovan Stewart met een schuiver vanaf de rand van het strafschopgebied de 0-3 eindstand in de boeken. Een prima eerste helft en plichtmatige tweede helft.

Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen, Baars, Thiese, Van der Werff, Saffignani (Leenheer), Molenaar, Tilroe, Van Ek (Van Gorp), Van Wijk (Stewart), Bernadina (Van Gorp).

Klik op VV Papendrecht voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Papendrecht voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Mees Snoeren van Nac Breda is nog regelmatig de vinden bij zijn oude club VCW

Mees Snoeren (13) droomt van een leven als profvoetballer. Het leven van de talentvolle middenvelder van NAC Breda staat...

Henk Vlielander stopt, maar gaat niet weg bij CWO

Bij Combinatie Wil Overwinnen moeten ze voor het eerste elftal op zoek naar een nieuwe verzorger. Henk Vlielander stopt...

Guus de Jong, de trotse aanvoerder van DVVC

Als Guus de Jong met de aanvoerdersband het veld opwandelt op Sportpark Dongekant, giert er steeds weer een gevoel...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.