Papendrecht geeft punten cadeau

0
203
IMG_1353

Op zaterdagmiddag 28 oktober leed Papendrecht op het eigen kunstgrasveld het eerste verlies van de competitie. Brielle pakte drie cadeautjes met veel plezier uit en won met 1-3.

Het eerste deel van de wedstrijd was rommelig. Aan beide zijden was de passing onnauwkeurig en werd veel balverlies geleden. Brielle kreeg de eerste kans toen na een counter de Papendrechtse defensie de bal niet weg kreeg. Een schot van de rand van de zestien werd door Papendrecht-goalie Yessin de Bot met een prima redding onschadelijk gemaakt.

Brielle was meerdere keren gevaarlijk in het strafschopgebied maar met kunst- en vliegwerk hield de Papendrecht-defensie de nul. De thuisploeg zette er weinig tegenover. Jillroy Ruiz was dichtbij maar kopte na een corner over. Job van der Werff kreeg na een fraaie solo een schietkans maar zijn schot kon vrij simpel gepakt worden door Brielle-keeper Nigel Keehnen.

In de laatste tien minuten voor de rust gaf Papendrecht drie doelpunten weg. Bij de eerste goal ging de verdediging niet vrijuit toen Dean Bos geheel vrijstaand binnen kon koppen. Twee minuten later stond de 0-2 op het bord. Yessin de Bot liet licht gehinderd de bal los waarna Reilly Bakboord eenvoudig binnen kon tikken. In de 45e minuut viel de 0-3. Een verkeerde terugspeelbal van Jillroy Ruiz zorgde ervoor dat Dean Bos zijn tweede goal kon binnenschuiven.

Na de rust was er nog maar een ploeg die voetbalde en dat was Papendrecht. Brielle kwam er sporadisch uit zonder echt gevaarlijk te worden. Het duurde even voordat Papendrecht uitgespeelde kansen kon creëren. Norichio Nieveld knalde een afgeslagen bal uit een corner op het doel. Nigel Keehnen wasechter attent en voorkwam dat Papendrecht dichterbij kwam. In de 65e minuut kwam er nog wat hoop bij de thuisploeg nadat Jay Luciano de 1-3 liet aantekenen. Hij werd perfect bediend door Norichio Nieveld die hem alleen voor Keehnen zette. Bij deze ene goal bleef het echter. Papendrecht was niet bij machte om het stug verdedigende Brielle nogmaals pijn te doen. Een teleurstellend resultaat voor Papendrecht dat minimaal gelijkwaardig was aan Brielle.

Klik op VV Papendrecht voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Papendrecht voor meer informatie over de club.