Papendrecht – EBOH gestaakt

0
150

Wat een feestmiddag had moeten worden, werd een behoorlijke deceptie. De wedstrijd Papendrecht – EBOH, die op zaterdagmiddag 6 april werd gespeeld op sportpark Slobbengors, werd in de 35minuut gestaakt bij een 0-0 stand.

Het eerste kwartier van de wedstrijd had EBOH een overwicht zonder uitgespeelde kansen te creëren. Papendrecht speelde slordig en leed veel balverlies. In de 18minuut liet Papendrecht de eerste goede aanval zien. Jearlon Martina lanceerde Justin Beemsterboer, die zijn schot gekeerd zag worden door EBOH-keeper Kevin Emde. Niet veel later had de EBOH-keeper weer een mooie redding op een vlammend schot van Thomas Muilwijk. In de 32minuut dacht Nick Kamerling de 1-0 op het bord te zetten. Hij kopte geheel vrijstaand bij de tweede paal de voorzet van Djerrel Saffignani binnen. Het onterechte vlagsignaal van de grensrechter werd gehonoreerd door de scheidsrechter, waardoor de goal werd afgekeurd.

In de 35minuut sloeg de vlam in de pan. EBOH, dat al twee gele kaarten had geïncasseerd voor forse overtredingen, ging volledig over de schreef. Na een harde overtreding op Xavier Leenheer trapte dezelfde speler vervolgens nog een keer na. Scheidsrechter Joost Bezemer gaf hem de rode kaart. Hierna ontstond in het veld en bij de dug-outs de nodige opstootjes met duw- en trekwerk. De scheidsrechter besloot de wedstrijd stil te leggen om die even later definitief te staken. Een triest eind van wat een mooie middag had moeten worden, zeker gezien het 3-1 verlies van koploper Nivo Sparta op bezoek bij Pelikaan.