Originele Zomervoetbaldagen in het Zeeuws-Vlaamse

0
142

De ideale afsluiter van je zomervakantie? Die beleef je bij Voetbalschool Jong United! Mét beachsoccer en straatvoetbal. Voor iedereen vanaf 6 t/m 13 jaar; of je nu voetbal-of keeperstraining wilt, jongen of meisje bent. Doe mee in Terneuzen of Groede!

Twee dagen je hart ophalen met techniek-en coördinatie-oefeningen, voetbalspelletjes én toernooitjes. Dit voor een prijs van €69. Dit is inclusief een leuk cadeau!
13 & 14 augustus op de velden van Terneuzense Boys. Op maandag een ochtendtraining, aansluitende lunch en voetbalspelletjes. Op dinsdag een ochtendtraining, lunch én een voetbaltoernooi! Niet zomaar een toernooi, maar een straat-en beachsoccertoernooi op de velden van Beachsoccer Zeeland! Op 16 & 17 augustus zijn de velden van VV Groede het decor van de voetbaldagen.

Jonkie United
Jong United heeft ook een aparte keepersschool, maar ook een afdeling voor de allerkleinsten vanaf 3 t/m 5 jaar: Jonkie United. Dat is de  ideale manier om kennis te maken met sporten, met het voetbalspelletje! Kleutervoetbal dus; kids kunnen hun hartje ophalen! Ze krijgen tal van leuke spelletjes voorgeschoteld, gaan aan de slag met diverse voetballen én krijgen de basisprincipes van coördinatietraining mee! Samen met 1 begeleider (ouder, opa/oma etc.) gaan de kinderen zo’n 45 minuten (vaak op zaterdagochtend) aan de slag. Kom dus ook en beleef unieke qualitiy-time met uw kind!

Voor meer informatie, bezoek dan onze website!
www.jongunited.com