Oranje Wit thuis tegen LRC Leerdam

Oranje Wit speelt dit weekend een thuiswedstrijd tegen LRC Leerdam. Beide ploegen staan in middenmoot, en dus is het een wedstrijd met weinig belangen. Het verschil is twee punten, en dus is het enige belang van de wedstrijd wie er op plek zeven staat na deze wedstrijd.

Beide ploegen speelden al aardig wat wedstrijden tegen elkaar, en het is bijna altijd spannend, en dat zal zaterdag in Dordrecht niet anders zijn. De eerste wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 1-1. LRC pakte zaterdag de draad weer prima op na de nederlaag tegen GJS. Oranje Wit speelde gelijk tegen Geinoord.

Oranje Wit
Oranje Wit speelde gelijk tegen Geinoord. De ploeg kwam nog wel op voorsprong maar gaf een half voor tijd de voorsprong uit handen. De ploeg uit Dordrecht mocht misschien nog wel blij zijn dat het bij 1-1 bleef, want Geinoord had misschien wel recht op een penalty.

LRC Leerdam
Het was geen enerverende wedstrijd maar dat kwam doordat LRC vooral de bovenliggende partij was, en bijna elke kans raak was voor de ploeg. In principe was het een belangrijk duel, want wie won, nam afstand van de twaalfde plek. De ploeg ging met een 2-0 voorsprong de rust in, en scoorden er na rust ook nog eens twee. Bij een 4-0 stand gaf de ploeg in de de laatste tien minuten nog twee goals weg.

De wedstrijd in Dordrecht begint zaterdag om 15.00 uur en er zal worden afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Melvin Vink uit Oosterhout.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Sv Smerdiek VR30+ heeft bijzondere manier om op te warmen

Vandaag gaan we in gesprek met Roxanne van Iwaarden van de vrouwen van SV Smerdiek. Roxanne is op haar...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.