Ongeïnspireerd SC Emma verliest terecht in Tilburg

SC Emma had zondag weinig te vertellen in Tilburg uit tegen medekoploper Gudok en werd met een terechte 3-1 nederlaag terug naar Dordrecht gestuurd.

De mannen van trainer Roy de Bruin misten de kracht en inspiratie gisteren om Gudok aan te pakken en hadden zeker de 1e helft niets te vertellen tegen een goed met een sterk middenveld spelend Gudok wat zeker mee gaat doen voor de titel in deze 3e klasse. SC Emma keeper Tom van Leer was de enige uitblinker aan Dordtse kant anders was de nederlaag vele malen groter uitgevallen. Aankomend weekend heeft Emma rust en over 2 weken speelt Emma thuis tegen Virtus. 14 Dagen de tijd dus nu om de koppies weer de goede kant op te krijgen.

Volgens Gudok-trainer Ronald Boudewijn speelde zijn ploeg haar beste eerste helft van het seizoen. ,,We scoorden alleen niet. De tegenstander zei nog dat, als zij met 4-0 achter zouden staan, zij al helemaal niets te vertellen hadden.”

Het meest bijzondere aan het duel was de blessure van de scheidsrechter. ,,Hij moest in de tweede helft naar ons massagehok”, rondde Boudewijn af. ,,Na vijf minuten kon hij verder en floot hij de wedstrijd uit. De man had last van zijn rug.”

Gudok – SC Emma 3-1 (0-0). 56. Jeffrey Vos 1-0, 65. 1-1 Rowdy Nijenhuis, 74. Rick van der Meer 2-1, 90. Pepijn Louer 3-1.

Wilt u meer informatie over Gudok? Klik dan hier.
Of lees een ander artikel, over SC Emma hier.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Rick Ouwerling van Zinkwegse Boys gaat voor UEFA C diploma

De 24-jarige Rick Ouwerling was de afgelopen twee jaar de coach van de O19-1. Dit jaar is hij de...

In gesprek met Jeffrey Verkerk van SC Feyenoord

Vandaag spreken we met Jeffrey Verkerk, de 29-jarige keeper van SC Feyenoord. Jeffrey Verkerk heeft vroeger bij BVO’s gekeept...

Het project van DVV’09 is nu echt afgerond

Nooit eerder in de historie van de club, slaagde vierdeklasser DVV'09 erin om te promoveren. Maar als er een...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.