ONDERLINGE CORONA JEUGDTOERNOOIEN BIJ R.W.B.

De jeugdafdeling van RWB heeft voor de jeugd een plan bedacht om de komende weken lekker te kunnen voetballen. Door de week gaan de trainingen voor de gehele Jeugdafdeling gewoon volgens schema door, daarnaast wordt er op de achtergrond druk gewerkt om een intern toernooi op te zetten. Alle Jeugdteams van RWB worden hier in meegenomen. Onderlinge jeugdwedstrijden vallen binnen de regels en de richtlijnen van het RIVM, waarbij de ouders niet op het sportpark mogen komen.

HappyPoint_desinfectie

Hoe het intern toernooi er uit zal gaan zien en is nog even een verrassing en wordt via de trainers zo snel mogelijk gecommuniceerd. Ook de aanvangstijden zijn nog niet bekend, wat RWB wel al vast kan laten weten is dat het onderling toernooi begint op zaterdag 31 oktober.

Extra aandacht wordt besteed aan het coronaproof maken van het toernooi. Kleedkamers blijven dan ook gesloten om te douchen en om te kleden en er zal voldoende tijd zitten tussen de wedstrijden om met zo weinig mogelijk contact naar het sportpark te komen en te verlaten. Met dit onderling toernooi probeert RWB zijn jeugdleden zo veel mogelijk buiten te laten sporten. Want in deze tijd dat de ouders zo veel mogelijk hun sociale contacten dienen te beperken is het voor kinderen belangrijk dat ze in beweging zijn. Voor elk kind is buiten sporten goed voor de moteriek en het uithoudingsvermogen. Buiten sporten in teamverband is voor kinderen ook goed voor het leggen van sociale contacten en het zelfvertrouwen.

Klik hier voor meer artikelen over RWB
Klik hier voor meer informatie over RWB

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

In gesprek met Joey van der ploeg van Zeelandia Middelburg

Vandaag praten we met Joey van der ploeg van Zeelandia Middelburg. We hebben het over zijn doelen, huidige team...

Ilyas Oulad-Ali doet stapje terug bij sv Heinenoord

Ilyas Oulad-Ali heeft een mooi carrière gehad op hoog amateurniveau, maar doet een stapje terug bij sv Heinenoord. De...

Rick Ouwerling van Zinkwegse Boys gaat voor UEFA C diploma

De 24-jarige Rick Ouwerling was de afgelopen twee jaar de coach van de O19-1. Dit jaar is hij de...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.