Noël van Kaam keert terug bij oude liefde VVC ’68

0
244

 Na eerdere berichten over het feit dat de selectie van VVC ’68 zo goed als rond zou zijn versterkte de club uit Halsteren zich op het laatste moment toch nog met Noël van Kaam.

Happy-point

Een prachtige buitenkans, waarmee de selectie van de club naar eigen zeggen wederom een flinke kwaliteitsimpuls krijgt. Noël dan ook terug bij de club waar hij 7 seizoenen lang van grote waarde is geweest. De club laat via de Facebook pagina weten enorm blij te zijn met de terugkeer van de creatieveling.

Ik heb natuurlijk al een langere periode bij VVC ’68 gespeeld. Het is een gezellige club en ik heb het daar altijd naar mijn zin gehad.’ Wat Van Kaam ook hielp in zijn beslissing is de ambitie van de club, die ambities stroken namelijk met die van hem zelf. ‘Er staat nu een gedreven groep met een even zo gedreven technische staf en dat is wel doorslaggevend geweest in mijn beslissing,’ sprak hij stellig. ‘Als je het ergens naar je zin hebt ga je namelijk vanzelf presteren. Bovendien hebben we met deze groep een goede kans op promotie, wat natuurlijk motiveert om er met zijn allen voor te gaan,’ gaat hij verder.

Ook trainer Marco Ernest was erg te spreken over de impuls die zijn selectie krijgt.
‘Noël is een speler die het spelletje ziet, technisch begaafd is en tevens beschikt over een fijn linkerbeen. Ook heeft hij een goede individuele actie in huis,’ spreekt de oefenmeester vol lof.

Verder is de clubman, die zelf in het verleden een vaste waarde was in het 1e elftal van de roodwitten, vooral blij met de breedte van zijn spelersgroep in het komend seizoen. ‘Met de komst van Noél vult hij met zijn kwaliteiten onze aanvallende spelers aan waardoor we heel divers kunnen zijn in ons aanvalsspel. Tenslotte zitten we nu op hetzelfde aantal spelers als vorig jaar en is onze selectie dan ook echt compleet.’

Deze ontwikkelingen stemmen zowel de trainer als de club VVC ’68 enorm tevreden en is men dan ook klaar voor het nieuwe seizoen. Na het onderbroken seizoen, waarin VVC de 2e plek op de ranglijst bezette, liet men al duidelijk zien wat de bedoelingen waren. Ook komend seizoen zal de zaterdagclub mikken op promotie naar de 3e klasse.

Klik hier voor meer informatie over VVC ’68
Voor meer artikelen over VVC’68 klik hier