Nieuwe versterkingen bij de Bristol Vrouwen

De selectie van de Bristol Vrouwen is versterkt met twee nieuwe speelsters. Tessa van Ameijde en aanvaller Colinda v/d Steen gaan de Roosendaalse meiden versterken.

Coach Hans Lauwen is content met de komst van zijn nieuwe speelsters. ,,Na het wegvallen van Britney Brouwers en Sharona Vermunt werd de selectie erg smal. Francien Buurstee is gevraagd definitief als vaste waarde terug te komen. Zij neem deze vraag nog in overweging Daarom hadden we nieuwe meiden nodig. Beiden speelsters waren van de partij tijdens het oefenduel tegen het Antwerpse Ladies Hove.

Tessa en Colinda staan te popelen om mee te werking aan het verwachtingspatroon van de vereniging. ,,Ik verwacht veel van deze meiden ”zegt Lauwen. Eerder is het jonge talent Anisah Karahan(15)erbij gehaald. Met topspeelster Wendy de Wilde is het eerste gesprek geweest. Deze moet nog wat beslissingen nemen voordat ze de kleuren van Bristol gaat dragen.” Opvallend is wel dat het merendeel van de speelsters ver buiten Roosendaal komen, en dat aanvoer in de stad zelf achterwegen blijft.

Tijdens het oefenduel verloren de dames trouwens wel. Er was vooraf afgesproken 3x 25 minuten te spelen. Vooral in de 2e helft speelde de dames een prima pot voetbal. In de laatste minuten werd de conditie aangesproken bij de dames. De bezoekers trokken de overwinning naar België toe door met 4-5 te winnen.

Op dit moment ziet de damesselectie er als volgt uit:
Keepsters: Britney Nouws(BSC) en Tessa v Ameijde(DSE). Anisah Karahan(Unitas`30) Asheley de Bie en Colinda v/d Steen(DSE) Sharon v/d Eeden en Francien Buurstee ?(BSC) Corina Luijks(Excelsior/Barendrecht) Daphne Troost(Barendrecht) Fleur Mol( Sparta Rotterdam) en Wahiba Didi. Laatste is de enige die niet op het veld actief is.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.