Nieuwe versterkingen bij de Bristol Vrouwen

De selectie van de Bristol Vrouwen is versterkt met twee nieuwe speelsters. Tessa van Ameijde en aanvaller Colinda v/d Steen gaan de Roosendaalse meiden versterken.

Coach Hans Lauwen is content met de komst van zijn nieuwe speelsters. ,,Na het wegvallen van Britney Brouwers en Sharona Vermunt werd de selectie erg smal. Francien Buurstee is gevraagd definitief als vaste waarde terug te komen. Zij neem deze vraag nog in overweging Daarom hadden we nieuwe meiden nodig. Beiden speelsters waren van de partij tijdens het oefenduel tegen het Antwerpse Ladies Hove.

Tessa en Colinda staan te popelen om mee te werking aan het verwachtingspatroon van de vereniging. ,,Ik verwacht veel van deze meiden ”zegt Lauwen. Eerder is het jonge talent Anisah Karahan(15)erbij gehaald. Met topspeelster Wendy de Wilde is het eerste gesprek geweest. Deze moet nog wat beslissingen nemen voordat ze de kleuren van Bristol gaat dragen.” Opvallend is wel dat het merendeel van de speelsters ver buiten Roosendaal komen, en dat aanvoer in de stad zelf achterwegen blijft.

Tijdens het oefenduel verloren de dames trouwens wel. Er was vooraf afgesproken 3x 25 minuten te spelen. Vooral in de 2e helft speelde de dames een prima pot voetbal. In de laatste minuten werd de conditie aangesproken bij de dames. De bezoekers trokken de overwinning naar België toe door met 4-5 te winnen.

Op dit moment ziet de damesselectie er als volgt uit:
Keepsters: Britney Nouws(BSC) en Tessa v Ameijde(DSE). Anisah Karahan(Unitas`30) Asheley de Bie en Colinda v/d Steen(DSE) Sharon v/d Eeden en Francien Buurstee ?(BSC) Corina Luijks(Excelsior/Barendrecht) Daphne Troost(Barendrecht) Fleur Mol( Sparta Rotterdam) en Wahiba Didi. Laatste is de enige die niet op het veld actief is.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.