Nieuwe spelers bij SC Emma

0
226

Ook in deze corona periode is er bij SC Emma niet stil gezeten om de selectie weer op niveau te krijgen. Na het afvallen van diverse spelers voor de winterstop bleek wel dat we het moeilijk hadden in de 3e Klasse. Vooral ervaring werd node gemist. Ook hebben helaas enkele spelers besloten om volgend seizoen een andere uitdaging aan te gaan of op een lager niveau te gaan acteren. 

De volgende spelers kunnen we al aan de selectie voor 2020-2021 toevoegen.

Marouan Marguoum en Levi Verbeij keren na een uitstapje weer terug op het oude nest. Ook de in de kampioenswedstrijd van 2019 onze winnende goal makende Vincent Klerk trekt zijn voetbalschoenen weer aan.  Welkom terug mannen.

Daarnaast komen de volgende 3 spelers over van HOV uit Rotterdam. De in onze regio zeer bekende Rachid El Kalifi waagt de overstap naar SC Emma. De oud speler van FC Dordrecht is geen onbekende van onze trainer Roy de Bruin en brengt ons de broodnodige ervaring op het veld. Ook komen verdediger Lorenz Mowiabaks (voormalig jeugdspeler Excelsior) en middenvelder Sofian Dohour (ervaring in de Roemeense competitie) mee naar Dordrecht.

Verder komen spits Michael Potkamp (oa  oud FC Dordrecht en IFC) en middenvelder Mitch Klijn ( oa FC Dordrecht en Hardinxveld ) de clubkleuren van SC Emma verdedigen Zij hebben beiden ook onder onze hoofdtrainer bij FC Dordrecht in de jeugd gespeeld.

Buitenspeler Bram Slagter ( oud SSW en Oranje Wit) trainde al sinds de winterstop mee en kunnen we ook voor het seizoen 2020/2021 noteren als lid van SC Emma.

mmaAllemaal welkom op het sportpark om onze club te versterken. Laten we hopen dat we allemaal deze zware tijd gezond doorkomen en dat we na deze vreemde periode weer een balletje kunnen trappen.