Nieuwe-goalie Elizabeth v/d Berge van Bristol vr1 over debuut: ‘jeetje, wat is dat kicken’

0
121

Hoewel Bristol vr1 bij haar debuut genoegen moest nemen met een nederlaag (4-6) genoot debutant Elizabeth v/d Berge volop van haar debuut. De sluitpost van de Roosendaalse vereniging verving Jade Massing voor het eerst en deed dat met verve. “Het spel gaat zoveel sneller in de zaal je bent continu bezig. jeetje, wat was het kicken”, vertelt zij na afloop van het duel.


De onervaren doelvrouw in de zaal blonk uit met een aantal goede reddingen op inzetten van tegenstander Middelburg.  Ik heb natuurlijk ervaring op het veld bij Smerdiek 1, maar dit is toch wel anders spelen. “”Ik had het eigenlijk niet verwacht dat in de zaal keepen zo intensief zou zijn ‘dacht nog bijna geen verschil’. Ik vond het echt fantastisch”, aldus een opgetogen Elizabeth.

De sluitpost keek er zeer naar uit om te spelen bij Bristol . “Afgelopen maanden ben ik benaderd door de Wendy de Wild die op haar beurt contact had gehad met coach Hans Lauwen. Mede dankzij het enthousiasme binnen het team had ik er meteen zin in”, zegt Elizabeth. Het is natuurlijk onmogelijk om Jade Massing te vervangen die is vertrokken naar Pratt soccer College, maar ge mijn stinkende best doen.

Klik hier voor meer informatie over Bristol Team
Voor meer artikelen van Bristol Team klik hier