Niels Hendrikse: De alleskunner van WIK’57

Sinds zijn zevende jaar keept Niels Hendrikse voor WIK’57. Bij de club dus uit Kerkwerve, waar hij voor veel verschillende teams in actie kwam. Niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijnen is Hendrikse actief voor de club.

Buiten het veld is de keeper ook actief als secretaris. Dit doet hij al 10 jaar, en dat op nog maar een leeftijd van 28. “Op het moment dat ik met die functie begon was het bestuur niet compleet. Ik hield al vanaf mijn 16e jaar de website van WIK’57 bij en regelde vaak ook zaken rond het jeugdteam waar ik in speelde. Het zat wel een beetje in mij.

Tevens ben ik ook wedstrijdsecretaris. Ik regel zaken rondom wedstrijden en de zaken die via het bestuur lopen. Verder het opstellen van notulen en dat soort dingen.”

Hendrikse is zoals eerder vermeld niet alleen (wedstrijd) secretaris, maar ook keeper van WIK’57 1, 2 en 3. Dit heeft verschillende redenen. “Op dit moment keep ik weer bij het derde elftal, maar ik heb dit seizoen al zes wedstrijden bij het eerste gespeeld. Hier hield ik zelfs in twee wedstrijden de nul; een persoonlijk succesje, haha.

” WIK’57 is meer dan een kleine dorpsclub. “We zijn de club van en voor Kerkwerve en Noordgouwe. Natuurlijk hebben we te putten uit weinig mensen, omdat beide dorpen klein zijn. We proberen uit te blinken in het organiseren van zaken. Zo organiseren we voor Kerkwerve een sinterklaasfeest, lampionoptocht, kerstboomverbranding en een toneel/ feestavond. Ook dit jaar zit er weer wat leuks aan te komen.”

Hendrikse heeft niet alleen ambities voor zichzelf, maar ook voor WIK’57. “Ik zou graag willen zien dat WIK’57 1 nog een keer promoveert naar de derde klasse. Zelf zou ik als keeper nog meer in WIK’57 1 willen spelen, maar helaas heb ik niet het talent van mijn vader. Hij was keeper in de succesperiode rond 1990, terwijl hij nooit trainde!”

Meer informatie over WIK’57? Klik hier.
Klik hier voor de volledige krant van Beveland.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.