Nicky Ligtvoet vanaf volgend seizoen R.W.B. JO13-1 trainer

Op dit moment willen de teams van v.v. R.W.B. er maar het beste van maken. Er wordt immers al maandenlang niet meer gevoetbald. De Technische Commissie jeugd van de club uit Besoyen is in ieder geval wel op de juiste weg om de trainersstaf bij de selectieteams op orde te krijgen en kijkt reikhalzend uit naar volgend seizoen. Maar wie niet!?

Met vol enthousiasme maakt de TC bekend dat Nicky Ligtvoet komend seizoen de JO13-1 gaat trainen. Nicky is geen onbekende bij R.W.B en is al jarenlang actief als vrijwilliger. Momenteel traint Nicky de JO15-1. Dit seizoen is Ligtvoet aan de slag gegaan met de JO15, maar omdat er verschuivingen hebben plaatsgevonden binnen de jeugdafdeling gaat de 32- jarige geboren Waalwijker met veel plezier aan de slag als trainer van de JO13-1.

Nicky is in de loop van de jaren steeds actiever geworden binnen de vereniging. “Ik ben sinds mijn 7de jaar lid van RWB en heb tot aan de A-jeugd (nu JO19) gevoetbald, sinds mijn 16de jaar ben ik jeugdtrainer bij RWB en heb bijna alle jeugdelftallen al eens getraind”. Nicky heeft met name veel ervaring opgebouwd met het trainen van onder andere de JO17 en JO19.  ‘’Daarnaast ben ik zoals velen wel weten zeer actief in het verenigingsleven bij RWB’”.  “Zo ben ik sinds 3 jaar lid van het Hoofdbestuur en ben ik ook Hoofd jeugdopleiding van de midden en bovenbouw van de mooiste amateurclub uit Waalwijk”.

Bovengenoemde vrijwilligerstaken combineert Nicky met een baan als docent Economie op De Rooi Pannen in Breda. Daarnaast woont Nicky sinds oktober 2019 samen met zijn vriendin Evelien in het nieuwbouwplan Mercatorhof in Besoyen.

Prestatie en plezier gaan hand in hand bij Nicky. “Het doel volgend seizoen is om kinderen (nog meer) vertrouwd te laten worden met een groot veld waardoor spelers zich verder kunnen ontwikkelen”.
“Maar wat ik ook erg belangrijk vind is het plezier”. Zo organiseert Nicky al jarenlang leuke teambuildingsactiviteiten en teamuitjes aan het einde van het seizoen. In een later stadium zullen ook de assistent trainer en leider bekend worden gemaakt.

De JO15 en 17 selectietrainers zullen begin volgende week in een apart nieuwsbericht bekend worden gemaakt via de pers.  Eind volgende week zal er een nieuwsupdate komen vanuit de Technische Commissie Jeugd.

Bron & foto: RWB

Voor meer artikelen over RWB klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De Bakker droomt nog altijd van dat hoogtepunt bij WFB

Over het hele seizoen bezien, had er voor WFB misschien best een beetje meer ingezeten. Maar doordat er in...

De 20-jarige Jop van Hofwegen van JEKA 14 heeft het plezier weer helemaal terug

Jop van RKVV JEKA 14 is op zijn zevende begonnen met voetbalen bij VV Baronie. Hij studeert Tourism Management...

Bjorn van Ginniken hoopt na Spartaan’20 op terugkeer bij een BVO

De 23-jarige Bjorn van Ginniken is op zijn zestiende gestopt met voetballen om zich te verdiepen in het trainersvak....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.