NEO’25 door in de beker, RWB blijft zonder punten.

Door alle drie de bekerwedstrijden te winnen in een poule met Olympia’60, Baardwijk en RWB gaat NEO’25 door naar de knock-out fase van de beker. In alle wedstrijden wist RWB de kansen niet te maken en is het maar goed dat het nog voor de beker is. Zondag 22 september start de competitie en gaat het pas echt om de punten.

Had RWB tegen Olympia’60 en Baardwijk nog alle kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, tegen NEO’25 was het voor RWB toch lastiger voetballen. NEO’25 heeft dan ook een aardig jong en fris team met een aantal goede voetballers. Met 21 minuten kwam dan ook al de 1-0 op het scorebord en moest RWB in de achtervolging. Toen iedereen dacht te gaan rusten met 1-0 werd het voor RWB nog erger, door een flipperkastgoal waarbij RWB de bal tegen een NEO-been schoot werd het onverwacht toch nog 2-0. RWB moest in de tweede helft verder in de achtervolging en al snel na rust werd uit een scrimage de aansluittreffer gescoord. Voor RWB het sein om nog meer te gaan drukken op de goal van NEO’25, wat weliswaar wat kansjes opleverde maar waardoor NEO’25 meer ruimte kreeg en daar ook zijn kansen uit produceerde. De stand veranderde echter niet meer en de eindstand van 2-1 bleef op het bord staan.

Zondag 22 september start voor het gehele Amateurvoetbal de competitie en gaat het om de punten. Voor trainer Larry van Ommen moet na de goed gespeelde wedstrijden tijdens de Waalwijk Cup het bekertoernooi een waardevolle les zijn geweest hoe het niet moet. Zondag start RWB de competitie met een uitwedstrijd, het gaat daarvoor op bezoek bij PCP uit Breda.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.