Meer successen voor Strijen op finaledag

0
134

De laatste échte voetbaldag van het seizoen 2022-2023 leverde voetbalvereniging Strijen prachtige successen op. Bij de finales in de strijd om de Hoeksche Waard Bokaal oogstte de vereniging uit het Keendorp namelijk naast de prijzenpakkers van JO17-1 met meer resultaten.

Zo lieten de Strijense meiden van M09-1 zich ook niet onbetuigd.  In de voorronde won het team met 14-0 van FC Binnenmaas, maar werd met 9-2 van ’s-Gravendeel verloren.
Datzelfde ’s-Gravendeel werd uiteindelijk de tegenstander in de eindstrijd. Een team met meiden van ’s-Gravendeel  uit de  M010-categorie, met speelsters die al het hele jaar bij elkaar spelen.

Strijen M09-1 is daarentegen een samengesteld team met twee speelsters uit de M08, zes uit de M09 en een uit de M010, die op fysiek vlak een stuk minder waren. Maar wie niet sterk is moet slim zijn, bleek maar weer eens. Want in de finale kwamen de jonge ‘Kanaries’ met een truc van jewelste. Na een 4-0 achterstand, die bij rust met één doelpuntje was verkleind, werd met een geweldige comeback met 6-4 gewonnen. Strijen JO8-1 verloor in de finale van de leeftijdsgenoten van NSVV.

Klik hier voor meer informatie over VV Strijen
Klik hier voor meer artikelen over VV Strijen