Matig Heukelum verliest

0
101

Na een beslissende eerste helft heeft VV Heukelum zaterdag met 2-0 verloren van VV Drechtstreek.

In de eerste helft was Heukelum aanvankelijk beter. Dit was totdat Drechtstreek in de 20ste minuut de 1-0-maakte waarna laatstgenoemde het initiatief overnam. Tien minuten later verdubbelde de thuisploeg de voorsprong en ging men naar de kleedkamers met een 2-0 voorsprong voor Drechtstreek.

Heukelum wist dat het moest komen en gedurende de tweede helft kreeg het kans op kans. Geen van alle trof doel en de tijd tikte steeds verder weg. Uiteindelijk kwam er uit het slotoffensief dat volgde ook geen doelpunt en moest Heukelum zijn meerdere erkennen in Drechtstreek.

Volgende week kan Heukelum zich revancheren want dan wordt er weer gevoetbald tegen Drechtstreek.