Matchgekte Maandag nacompetitie ronde één

0
528
Matchgekte Maandag Nacompetitie Ronde 1

In onze gloednieuwe rubriek Matchgekte Maandag besteden wij aandacht aan de grootste, gekste en meest bijzondere uitslagen uit de regio van het afgelopen weekend. In dit nacompetitie weekend vielen er genoeg noemenswaardige uitslagen.

West 2

2e-3e klasse | SV Aarlanderveen – Legmeervogels 0 – 7
In de strijd om een ticket voor de 2e klasse bleek Legmeervogels veel te sterk te zijn voor SV Aarlanderveen. Aarlanderveen ging dit duel in als nummer twee in de 3e klasse. Legmeervogels werd tiende in de 2e klasse en speelt dus voor handhaving. Fout op fout stapelde Aarlanderveen in de eerste helft op. Halverwege de wedstrijd stond het al 0-5. De ploeg uit Uithoorn zal het in de 3e ronde moeten opnemen tegen, het hoger geklasseerde, ESTO.

3e-4e klasse | HVV Laakkwartier – VV SJZ 6 – 4
In de strijd om een ticket voor de 3e klasse hebben HVV Laakkwartier en VV SJZ er een waar doelpuntenspektakel van gemaakt. VV SJZ, die vierde klasse speelt, kwam in dit duel op een 2-4 voorsprong tegen de ploeg uit de derde klasse HVV Laakkwartier. Echter draaide de Haagse volksclub het compleet om en wonnen ze het duel uiteindelijk met 6-4. HVV Laakkwartier zal het in de 2e ronde moeten opnemen tegen VV ’s-Gravendeel.

4e -5e klasse | VCS – HV & CV Quick (Zaterdag) 2 – 7
In het duel om een plaatsje in de 4e klasse liet HV & CV Quick zien dat zij daar zeker in horen te staan. Zij waren veel te sterk voor VCS, die door deze uitslag definitief degraderen uit de 4e klasse. HV & CV Quick gaat het in de tweede ronde opnemen tegen VV Moordrecht, de ploeg die één plekje onder Quick eindigde in de reguliere competitie.

BZC/Zuiderpark  – VV Pernis 5 – 5
BZC/Zuiderpark en VV Pernis waren 120 minuten aan elkaar gewaagd. Tien minuten had BZC/Zuiderpark nodig om om op een 2-0 voorsprong te komen. Daarna kwam Pernis beter in de wedstrijd en volgde een ware thriller. Na 90 minuten stond er 4-4 op het bord. In de verlening scoorde beide teams nog een keer wat strafschoppen betekende. Beide teams miste hun eerste penalty en aangezien Pernis ook hun vierde miste was het avontuur ten einde. BZC/Zuiderpark gaat het in de tweede ronde opnemen tegen VV Melissant.

Zuid 1 Zondag

1e-2e klasse | SDO – VV Union 6 – 7
In de strijd om de 1e klasse in district Zuid 1 maakte SDO en VV Union er ook een waar spektakel van. De uitslag werd maar liefst 6-7. Na een spannende wedstrijd viel het doek voor SDO dan toch en volgt een degradatie uit de 1e klasse. VV Union gaat het in de tweede ronde opnemen tegen VV Sellingen, de nummer vier uit de 2e klasse K.

3e-4e klasse | PSV – RKKSV 7 – 1
De heren zondag van PSV zijn de nacompetitie klinkend begonnen. Ze bleken veel te sterk voor RKKSV, de ploeg uit de 4e klasse die hoopte op promotie. PSV gaat het in de tweede ronde opnemen tegen Jong Brabant, ook een club die graag wil promoveren uit de 4e klasse.

Bekijk hier alle nacompetitie uitslagen uit de districten West 2, Zuid 1 zaterdag en Zuid 1 Zondag.