Massagepraktijk ROKS: precies wat jouw lichaam nodig heeft 

0
375

Mensen met een massage helpen ontspannen en het lichaam eens goed verzorgen: dat is wat Bas Roks doet. In zijn vestiging aan de Meirstraat 3 in Oud Gastel zorgt Roks, eigenaar van Massagepraktijk ROKS, dat sporters de kans op spierblessures verkleinen. Daarnaast is hij de vaste verzorger van SC Gastel.

Sportmassages, wellness/ontspanningsmassages, klassieke taping en medical taping: Bas Roks heeft het allemaal in huis. Sinds kort biedt hij ook hot stone massages aan. “Het is belangrijk om iedere vier weken gemasseerd te worden, mensen hebben veel ontspanning nodig in deze drukke tijd. Daarnaast zijn de zittende beroepen funest voor je lichaam, regelmatig een rugmassage nemen is dan echt heel belangrijk.”

Roks heeft sinds het openen van zijn praktijk, een jaar geleden, een aardige klantenkring opgebouwd. Massagepraktijk ROKS geeft ook direct een goed gevoel: de inrichting met veel hout en een charmante kachel doet Scandinavisch aan. “Ik heb een Zweeds setting na willen bootsen. Je moet je op je gemak voelen in mijn praktijk, dat is heel belangrijk.” Roks krijgt veel positieve reacties op die inrichting, net als op zijn massages.

Voor sporters is het van essentieel belang om regelmatig een massage te nemen. “Het stimuleert de bloedsomloop, afvalstoffen worden verdreven en je spieren worden zachter en flexibeler. Je verkort de tijdsduur om te herstellen na een inspanning en maakt de kans op blessures kleiner.” Roks biedt ook medical taping aan. “Daarmee tape je bijvoorbeeld je enkels en kuiten in, zodat ze wel beschermd zijn, maar de spieren tegelijkertijd hun werk kunnen doen. Bij de klassieke, witte tape worden ze echt helemaal ingepakt en opgesloten, bij de medical tape zijn ze beschermd, maar kun je ze tegelijkertijd nog wel trainen.”

Daarnaast is Roks elke dinsdag, donderdag en zondag bij SC Gastel om de voetballers daar van hun pijntjes af te helpen. Hij geniet enorm van zijn professie. “Het loopt goed en dat is erg fijn, de feedback die ik krijg is ook veelal positief. Ik nodig mensen graag uit om eens langs te komen voor een kennismakingsmassage.” Interesse? Kijk eens op www.massagepraktijkroks.nl.