Licentie UEFA A Youth voor Rory Roubos

Rory Roubos, hoofd opleiding van FC Lisse, is vorige maand geslaagd voor de KNVB trainersopleiding UEFA A Youth. Hij liep al geruime tijd stage als assistent-trainer bij het onder zestien-elftal van AZ Alkmaar.

HappyPoint_desinfectie
Met de licentie UEFA A Youth is het toegestaan als hoofdtrainer-coach werkzaam te zijn bij alle (BVO)jeugdelftallen (t/m O21) die uitkomen in de landelijke divisies of de eredivisie vrouwen en/of als assistent-trainer in het betaald voetbal.

Roubos is sinds seizoen 2017/18 hoofd opleiding van FC Lisse. Onder zijn inspirerende leiding heeft de opleiding een sterke ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren. Met als uiteindelijk resultaat het KNVB-certificaat Regionale Jeugd Opleiding in seizoen 2018/19.

Voor zijn periode bij FC Lisse was Roubos actief als jeugdtrainer bij FC Volendam. Hij trainde daar de jeugdteams O14, O15 en O17.

Daarnaast was hij werkzaam voor SoccerPlay, een methodisch didactisch neergezet voetbaltrainingsprogramma, waarvoor hij in binnen- en buitenland actief is geweest

Roubos was zelf ooit een beloftevolle jeugdspeler. Hij speelde in jeugdteams van zowel Ajax als AZ Alkmaar, maar vanwege ernstige blessures (botontsteking in periode Ajax en scheen-/kuitbeenbreuk bij AZ) zag hij op 17-jarige leeftijd zijn voetbaldroom in rook opgaan.

Klik hier voor meer informatie over FC Lisse
Klik hier voor meer artikelen over FC Lisse

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.