Leo de Geus stopt per direct als hoofdtrainer van WFB

Vorige week heeft Leo de Geus aan het bestuur laten weten om persoonlijke redenen per direct te stoppen als hoofdtrainer van het eerste elftal van WFB.

Het is uiterst onverwacht en ongelukkig dat het eerste elftal zo halverwege het seizoen voor deze situatie komt te staan zonder hoofdtrainer. Er zijn daarom veel pogingen geweest om dit besluit van Leo terug te draaien, dit zonder het gewenste resultaat. Gelukkig heeft WFB Michael Mes wel bereid gevonden om voor de korte termijn de honneurs waar te nemen, waar ze hem dankbaar voor zijn. Echter heeft Michael wel aangegeven dat dit slechts voor de korte termijn, gezien hij geen ambitie heeft als hoofdtrainer. Het bestuur van de club uit Ouddorp heeft dus gepaste haast met het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer. De komende periode zal dus Michael Mes fungeren als hoofdtrainer.

WFB wilt Leo de Geus enorm bedanken voor zijn inzet van afgelopen jaren als jeugdtrainer en de laatste 1,5 jaar als hoofdtrainer van WFB. Hij nam het bewuste stokje in september 2021 over van Marcel van Duijn, die op dat moment in de ziekenboeg belandde. De prestaties in al die jaren zijn zeer prima te noemen. Jarenlang in de eerste klasse met een getalenteerde groep geacteerd in onze jeugdopleiding om vervolgens met het eerste elftal de halve finale van de nacompetitie te halen voor promotie naar de derde klasse. Ook dit seizoen zijn de prestaties uitstekend geweest. Een huidige derde plaats is dik verdiend en dit met veel jonge spelers.

Het bestuur van WFB: Leo, bedankt voor je tomeloze inzet in de afgelopen jaren.

Bron: WFB.

Klik op WFB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op WFB voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Remco van Gool strijdt met Barendrecht O19-1 voor het kampioenschap

Vandaag gaan we in gesprek met Remco van Gool van BVV Barendrecht. De trainer van de O19-1 draait een...

Geschiedenis van Old Firm in boekvorm

Alle betrokkenen hebben de datum al rood omcirkeld staan in hun agenda’s: op 1 april 2023 staan Nieuw-Lekkerland en...

De derde periode moet voor VVZ’49 zijn, aldus Guus Parinussa

Vandaag gaan we in gesprek met Guus Parinussa van VVZ’49. Op zijn 16e maakte die al zijn debuut in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.