Landelijk beker lonkt voor de Bristol vrouwen

Bristol Team vrouwen staan weer voor aanvang van een nieuw zaalvoetbal seizoen, de tellers staan weer op nul en Bristol Team gaat als trotse bekerwinnaar district zuid 1 vrijdag de landelijke beker de voorronde spelen. Na het bizarre ontknoping afgelopen seizoen met vele hoogte punten, moet de knop weer omgezet worden.


,,De vereniging kijkt met een enorm trots gevoel terug op afgelopen seizoen. Het seizoen is een herinnering geworden en dat pakt niemand de vrouwen meer af! De meiden zijn vooral heel trots op elkaar wat ze hebben neergezet en hebben elkaar gesteund door dik en dun en dat was de sleutel naar het succes van het winnen van de district beker.”

Met het winnen van de KNVB beker heeft de selectie een schitterende prestatie neergelegd door nu landelijke te mogen deelnemen.
Vrijdag 6 september is deze wedstrijd te aanschouwen in sporthal de Roos om 21:15
,,Dat zal een mooie ervaringen worden voor de speelsters. Zij moeten nu eerst één voorronde zien te overleven alvorens de vrouwen in een van de vier poules van drie terecht komen. Daarna volgen er wedstrijden tegen Alkmaar en zv Rode. Bristol Team VR zal dan nog meer op de kaart worden gezet binnen het vrouwen zaalvoetbal van Nederland.”

Maar eerst dus vrijdag 6 september tegen ZVG, hopelijk krijgen de Bristol vrouwen veel steun van het publiek. De wedstrijd zal worden gespeeld volgens de regels van de ere divisie. Dat betekend zuiver speeltijd, en een dergelijk duel duurt langer dan normaal. We hebben goed getraind en vertrouwen met de nieuwe speelster die erbij zijn gekomen. De hoofdklasser er klaar voor om voor een stunt te zorgen.” 

Bristol Team bedankt basketbal vereniging Blauw /Wit voor het afstaan van trainingsuren voor vrijdag.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SV Baarn fabriek blijft maar groeien

De grootste voetbalvereniging uit Baarn is groen en wit van kleur. Dat is mede te danken aan het feit...

Beesd en Rhelico op weg naar eenwording

VV Beesd en Rhelico sturen aan op een fusie. Eind november ondertekenden de besturen van de verenigingen de intentieovereenkomst...

Vlijmense Boys JO19 is een echte vriendengroep onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen

Onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen speelt de JO19 in de tweede klasse. Het team...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.