Kozakken Boys vrij eenvoudig langs Barendrecht

0
93

In de Tweede Divisie won Kozakken Boys afgelopen weekend vrij gemakkelijk van BVV Barendrecht. Beide ploegen begonnen de wedstrijd met evenveel punten, maar een gehavend Barendrecht kon niet veel inbrengen tegen de ploeg uit Werkendam.

Barendrecht kwam naar Werkendam voor een punt, tegen de ploeg die ook geen denderend seizoen doormaakt. Maar als je maar liefst zeven basisspelers mist, wordt dat een zeer moeilijk verhaal.

In het begin van de wedstrijd leek de wedstrijd gelijk op te gaan. Beide ploegen speelden slordig en vrij matig, en de grootste kans was eigenlijk voor Barendrecht. Rowendly Martijn kreeg de kans op 0-1 maar schoot naast het doel van de Werkendammers. Toch werd er nog een goal gescoord voor rust, want het was Jeffrey Rijsdijk die de ban brak. Hij schoot laag in het doel, en de scheids floot na de goal ook gelijk voor de rust.

De tweede helft verliep volledig anders de eerste helft. Barendrecht speelde erg slecht en Kozakken Boys kon makkelijk de vrije man vinden. Na een uur spelen scoorden El Azzouti en niet veel later werd het 3-0 door Mats van Huijgevoort. In de slotfase maakte clubtopscorer El Azzouti zijn tweede van de dag. Barendrecht kon met een 4-0 nederlaag naar huis, en moet hopen dat de schorsingen en het blessureleed niet nog erger wordt.

Kozakken Boys vertrekt volgende week met een goed gevoel richting Spakenburg. Waar “De Blauwen” de tegenstander zijn. De wedstrijd begint om 15.00 tegen de nummer zeven van de Tweede Divisie.

Komende zaterdag komt voor Barendrecht koploper AFC naar De Bongerd. De Amsterdammers staan bovenaan mede dankzij de 2-1 zege op HHC Hardenberg zaterdag. Op De Bongerd wordt zaterdag om 14.30 uur afgetrapt. Een mooie wedstrijd om zich te revancheren.