Komende 4 wedstrijden bepalend voor R.W.B

245
Kerkwijk 1 - R.W.B

Tussen Carnaval en de competitiewedstrijd, die R.W.B volgende week thuis speelt tegen PCP, oefende R.W.B uit tegen v.v. Kerkwijk. Kerkwijk staat net als R.W.B in de 4e Klasse maar was niet sterk genoeg om het R.W.B moeilijk te maken.

Voor de wedstrijd begon hielden beide ploegen 1 minuut stilte. Dit ter
nagedachtenis aan de op 13 februari overleden Ad van de Berg, erelid van v.v. Kerkwijk. Zoals gezegd had R.W.B weinig moeite met Kerkwijk en stond het door doelpunten van Owen Kogels, Bram van Iersel en 2x Djay Kogels bij rust al 0-4. Na rust schakelde R.W.B een tandje terug en scoorde Kevin Remie de 0-5 en bepaalde Owen Kogels met zijn tweede goal van da middag de eindstand op 0-6.

Vervolg competitie

Voor R.W.B-1 staan er de komende 4 weken niet de gemakkelijkste wedstrijden op het programma. De resultaten in deze wedstrijden bepalen of RWB mee gaat doen om het kampioenschap of dat nacompetitie het hoogst haalbare is. Zaterdag speelt RWB thuis op De Gaard tegen PCP, een club uit de subtop van de 4 e klasse F. De week daarop speelt R.W.B uit bij buurman NEO’25 een 6 puntenwedstrijd daar NEO’25 de koploper van de 4 e klasse F is. Aansluitend staan twee lastige wedstrijden tegen RFC en The Gunners op het programma en kan de tussenbalans opgemaakt worden.

Klik op RWB voor meer informatie over de club.
Klik op RWB voor meer artikelen over de club.