KNVB legt wedstrijden SC Hoge Vucht stil

De wedstrijd van afgelopen weekend tegen VCW is niet doorgegaan. De KNVB schrapte het duel vanwege geld wat nog betaald moet worden aan de bond.

Betalingsachterstand
Woordvoerder Bram Groot van de KNVB legt uit dat de club voorlopig niet in actie mag komen vanwege een betalingsachterstand. Zowel de veld- als zaalvoetbalwedstrijden zijn voorlopig uit het programma gehaald.

Voorzitter Hassan Lammou van SC Hoge Vucht reageert daarop dat de betalingsachterstand een administratieve achtergrond heeft omdat ze van bank zijn gewisseld. Hierdoor is er een keer niet op tijd betaald. Volgens Lammou is het probleem inmiddels opgelost en wordt er volgende week weer een wedstrijd gespeeld.

VV Barça
De club SC Hoge Vucht werd opgericht onder de naam VV Barça, wat afgeleid is van de club FC Barcelona. Op 1 juli 2017 hebben ze de naam veranderd. De reden hiervan was een slecht club imago. Er waren vaker geweldsincidenten binnen de club, waarmee ze regelmatig in het nieuws kwamen.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Sv Smerdiek VR30+ heeft bijzondere manier om op te warmen

Vandaag gaan we in gesprek met Roxanne van Iwaarden van de vrouwen van SV Smerdiek. Roxanne is op haar...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.