KNVB legt wedstrijden SC Hoge Vucht stil

De wedstrijd van afgelopen weekend tegen VCW is niet doorgegaan. De KNVB schrapte het duel vanwege geld wat nog betaald moet worden aan de bond.

target="_blank"

Betalingsachterstand
Woordvoerder Bram Groot van de KNVB legt uit dat de club voorlopig niet in actie mag komen vanwege een betalingsachterstand. Zowel de veld- als zaalvoetbalwedstrijden zijn voorlopig uit het programma gehaald.

Voorzitter Hassan Lammou van SC Hoge Vucht reageert daarop dat de betalingsachterstand een administratieve achtergrond heeft omdat ze van bank zijn gewisseld. Hierdoor is er een keer niet op tijd betaald. Volgens Lammou is het probleem inmiddels opgelost en wordt er volgende week weer een wedstrijd gespeeld.

VV Barça
De club SC Hoge Vucht werd opgericht onder de naam VV Barça, wat afgeleid is van de club FC Barcelona. Op 1 juli 2017 hebben ze de naam veranderd. De reden hiervan was een slecht club imago. Er waren vaker geweldsincidenten binnen de club, waarmee ze regelmatig in het nieuws kwamen.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.