Kleedkamers en velden Moerse Boys worden aangepakt

0
313

Er is momenteel van alles te doen rondom sportpark Akkermolen. Deze zomerse periode wordt gebruikt om de velden en kleedkamers weer van een grondige renovatie voorzien.

swapphone 1

Afgelopen week is er op sportpark Akkermolen op het B- en D-veld veel zand verzet. Het op hoogte brengen van beide velden betekende dat er veel zand bij moest. Zoals beloofd een kleine fotocollage van de stand van zaken. De voorbereidingen lopen nog steeds op schema.

Met een select gezelschap is deze week begonnen aan het schoonmaken van de kleedkamers. Met een aantal man werd toch al een hoop werk verzet. Plafonds en muren van de doucheruimtes zijn ontdaan van vuiligheid, de roosters van de afzuiging schoon gemaakt en zijn er al een aantal kleedkamers afgeplakt zodat ze zaterdag gewit kunnen worden.

Het schilderen neemt wat meer tijd in beslag en we willen deze toch wel zaterdag allemaal gedaan hebben. Dit betekend wel dat we meer handjes nodig hebben om dit op tijd klaar te krijgen. We hopen op een 20 tal opgaven zodat we de kleedkamers kunnen witten en een begin kunnen maken aan het schoonmaken van de plafonds in de kantine. Kom dus zaterdag helpen vanaf 09.30 tot 14.00, voor een lunch wordt gezorgd.

Opgeven kan donderdag in de kantine of via een e-mail naar basenlaura@home.nl

Groeten,
Het klusteam

Klik hier voor meer informatie over Moerse Boys
Voor meer artikelen van Moerse Boys klik hier