Kethel Spaland (zo) eenvoudig langs Taurus

0
161

Schiedam – De eerste helft scoorde de brigade van Ronald van der Zalm en Marc Verhaeren er lustig op los. Na 6 minuten was het al raak Glenn van Troost stuurde Janick van der Meer weg die koelbloedig de 1-0 binnen schoot. Even later stak Janick van der Meer de sterke spits Richenel Lourens weg en die zorgde voor de 2-0. Hierna kwamen er een aantal kansen die werden gemist. Uit een splijtende pas van de uitstekende spelende Bob Hersbach scoorde Justin van Straten de 3-0. De ruststand werd bepaald door Richenel Lourens die feilloos raak schoot, op een voorzet van Glenn van Troost.

Waar iedereen verwachtte dat Kethel Spaland de voorsprong makkelijk zou uitbreiden tegen Taurus verzuimde de Schiedammers de kansen te benutten. Onder andere Janick van der Meer, Justin van Straten en Glenn van Troost miste kansen. Na een mooi bal van Giovanni van Troost wist aanvoerder Glenn van Troost de 5-0 op het bord te zetten. Net voor het einde wist Giovanni van Troost met een geweldige actie de 6-0 en tevens eindstand te bepalen.

Trainer Ronald van der Zalm was na afloop vooral over de tweede helft iets minder tevreden : ” Eerste helft spelen we een prima wedstrijd en maken we de kansen bijna allemaal af tweede helft waren we iets gemakzuchtiger en vergaten we de score verder uit te breiden.”

Lees hier andere artikelen over Kethel Spaland.
Vindt hier meer informatie over Kethel Spaland.