Kees Heemskerk versterkt selectie TEC per direct

0
132

Kees Heemskerk komt de selectie van TEC versterken. TEC heeft de 29-jarige keeper voor een half jaar vastgelegd. TEC kan volgende jaar niet meer rekenen op Joël Beukhof. Joël heeft bij de Technische Commissie van TEC na 2,5 jaar klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging.

HappyPoint_desinfectie

Kees Heemskerk
De 29-jarige keeper is geboren in Zaandam en startte zijn voetballoopbaan bij PSCK (het latere SC Hercules Zaandam). Vervolgens doorliep hij zeven jaar de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij in het buitenland op avontuur ging. Heemskerk vertrok naar de Verenigde Staten waar hij collegevoetbal ging spelen, waar hij vervolgens uitgenodigd werd voor de Major League Soccer Player Combine, een vierdaagse trainingsstage voor talenten voor de Major League Soccer 2014. In de lente van 2014 verruilde hij de Verenigde Staten voor de Noorwegen, waar hij 5 maanden in de 1. Division speelde en vervolgens de overstap maakte naar FC Den Bosch.

In de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard maakte Heemskerk op 24 oktober 2014 zijn debuut voor FC Den Bosch. Heemskerk hield het doel van FC Den Bosch schoon en FC Den Bosch won de wedstrijd met 1-0. In vier seizoenen verdedigde Heemskerk 120 keer het doel voor FC Den Bosch. In 2018 liep zijn contract bij FC Den Bosch af en tekende Heemskerk in januari 2019 een contract bij RKC Waalwijk. Heemskerk heeft bij TEC een contract van een half jaar getekend en komt per direct de selectie van TEC versterken.

Nieuwe uitdaging
Joël Beukhof gaat op zoek naar een nieuw avontuur. Beukhof heeft aangegeven klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging, voor een nieuwe club.

De 21-jarige Beukhof speelt al sinds 2018 bij TEC. Voordat hij naar TEC kwam, speelde Beukhof onder andere bij PEC Zwolle als de jeugd van Bennekom.

Joël Beukhof kijkt terug op een mooie jaren bij TEC: “Ik kijk terug op een mooie tijd bij TEC, met als hoogtepunt promotie naar de 2edivisie. Ik heb hier veel geleerd, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik wil de clubs, de staf, teamgenoten, supporters en iedereen rondom TEC bedanken voor de afgelopen 2,5 seizoenen!”

“TEC wenst Joël Beukhof veel succes: “Wij wensen Joël Beukhof veel succes met zijn verdere loopbaan. Natuurlijk vinden we het jammer dat Joël gaat, maar we hebben alle begrip dat hij toe is aan nieuw avontuur. We hebben Joël leren kennen als een professionele, talentvolle voetballer, waar we altijd op hebben kunnen bouwen en waar we altijd goed en prettig mee hebben kunnen samenwerken. Joël was betrokken bij onze club en een voorbeeld voor onze jeugd. We bedanken hem dan hartelijk voor zijn betrokkenheid, zijn inzet en enthousiasme en wensen hem veel succes toe bij het vinden van een mooie, nieuwe club en zijn verdere voetballoopbaan.”

Bron & foto: SV TEC

Klik hier voor meer artikelen over SV TEC
Klik hier voor meer informatie over SV TEC