‘KeepersBattle 2021’ bij stadsclub Oosterhout

0
95

Wederom heeft voetbalclub Oosterhout een primeur! Voor het eerst in de regio Oosterhout/Breda c.q. provincie Noord-Brabant zal namelijk op vrijdag 7 mei (tijdens de meivakantie!) een uniek keepers-event plaatsvinden, te weten de ‘KeepersBattle 2021’. Een event dat voor alle jeugdkeep(st)ers tot en met 17 jaar een ware belevenis is!

HappyPoint_desinfectie

Initiatiefnemer voor deze ‘keepersbattle’ is Bernie Oomens, hoofd Keepersopleiding VV Oosterhout, die deze dag samen met collega-Keepersschool Oldenzaal-Enschede organiseert. Tevens wordt deze dag mede mogelijk gemaakt door Steven van Meel, directeur van SVM Techniek en hoofdsponsor van de Keepersopleiding van VV Oosterhout. Samen met SVM Techniek zorgt Patrick Reijerse van Stream-live.nl en PR-Sound er zelfs voor dat de ‘KeepersBattle 2021’ live te volgen is via hun streaming-service. Dat maakt het helemaal uniek in Oosterhout en omstreken!

Anders dan op reguliere keepersdagen, waarbij het accent ligt op training, wordt tijdens een ‘keepersbattle’ tussen keepers gestreden. De onderlinge ‘battles’ staan vaak garant voor spectaculaire reddingen en fraaie doelpunten. Het wedstrijdelement zorgt voor uiterste concentratie bij de keepers, veel beleving en volop plezier. Voor meer indrukken van dit event, verwijzen wij u naar het spannende promofilmpje op youtube ‘KSO keepersbattle’.

Tijdens een dag vullend programma worden de jeugdkeep(st)ers uitgedaagd om tot het uiterste te gaan in het verdedigen van hun doel. Dit doen zij individueel, maar ook in keepers-teams. Zo nemen zij het tegen elkaar op in onderlinge ‘battles’, oftewel in combinatiewedstrijden van ‘keepersoorlog’ en ‘duels 1-op-1’. De ‘battles’ worden onderverdeeld per leeftijdscategorie.

Keepersbattles zijn ook interessant voor scouts van BVO’s, de KNVB en regioselectieteams. Zo kunnen zij jeugdkeep(st)ers een hele dag zowel keepend als voetballend aan het werk zien. De ‘battles’ halen vaak het beste in een keep(st)er naar boven! De ervaring leert dat meerdere keep(st)ers na hun deelname vaak worden uitgenodigd om een trainingsstage te volgen bij een BVO, de KNVB of een regio-selectieteam. Voor de ‘Keepersbattle’ geldt een open inschrijving, dus jeugdkeep(st)ers uit heel Nederland of België in de leeftijdscategorieën O9-O11-O13-O15-O17 kunnen deelnemen.

Stadsclub Oosterhout is corona-proof. De vereniging heeft alle Corona-maatregelen doorgevoerd en deze nog eens vastgelegd in een protocol. Deze kunt u nalezen op de website van VV Oosterhout. De kosten voor deze dag bedragen slechts EUR 22,50 per keep(st)er. Dit is inclusief lunch, prijzen en een herinneringsmedaille. Durf jij als keep(st)er te strijden als een ware ‘gladiator’ tijdens de ‘battle-games’ op het hoofdveld van stadsclub Oosterhout? Meld je dan snel aan via www.keepersbattle.nl Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Tot vrijdag 7 mei (meivakantie)!

Bron: VV Oosterhout

Klik hier voor meer artikelen over VV Oosterhout
Meer weten over VV Oosterhout? Klik hier.