Katwijk wint met geflatteerde cijfers van Barendrecht

0
123

Op Sportpark de Krom leek het lange tijd op een 1-0 overwinning uit te lopen voor Katwijk. Maar door drie goals in het laatste kwartier won Katwijk met maar liefst 4-0 van Barendrecht.

De wedstrijd begon goed voor de Katwijkers. Na twee minuten was het Steven Sanchez Angulo met een kopbal die de openingstreffer voor zijn rekening nam. Barendrecht voetbalde beter, en Katwijk speelden erg slordig. Barendrecht speelde, in tegenstelling tot wat verwacht werd, met hogedruk en zakte niet terug. De roodbroeken wisten echter niet te profiteren van het slordige spel en er werd met 1-0 gefloten voor rust.

Na rust leek het erop alsof Barendrecht verder ging met waar het gebleven was, maar na een kans van Dalbaghian een paar minuten na rust leek de wedstrijd op een 1-0 af te stevenen. Een kwartier voor tijd was het Mengerink die dan toch nog de score verdubbelde. Vervolgens scoorden Sanchez en Mengerink allebei nog een doelpunt waardoor er een geflatteerde 4-0 op het scorebord stond.

Katwijk was er niet minder blij om, ook vanwege het feit dat de concurrenten punten lieten liggen, waardoor de ploeg nu gedeeld tweede staat. Volgende week staat Almere City op het programma en een week later AFC. Barendrecht staat op een vijftiende plek en krijgt volgende week IJsselmeervogels op bezoek.