Karim Radi uit Dordrecht is al 21 jaar lid bij EBOH

De 38-jarige Karim Radi uit Dordrecht is al 21 jaar lid bij EBOH. EBOH is zijn eerste en als het aan Karim ligt, ook zijn enige club waar hij in Nederland lid van is geweest.

“Ik ben op 17-jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Nog diezelfde dag was ik aan het voetballen op een pleintje in Wielwijk’’, vertelde Karim. Hij was daar aan het voetballen met jongens die allemaal bij EBOH lid waren. Nog geen twee weken later heeft Karim zich ook bij de voetbalvereniging uit Dordrecht aangesloten. Radi laat weten dat hij goed is opgevangen bij de club en zich er thuis voelt.

Karim, die nu een eigenaar is van zijn eigen schilderbedrijf, heeft door de jaren heen mooie herinneringen gemaakt. Vanaf zijn zeventiende fietste hij drie keer per week samen met de jongens uit de buurt naar de club. Dit versterkte de band met die gasten en de club enorm. Karim voelt zich enorm thuis als hij over het complex loopt of in de kantine zit. Toen zijn zoontje oud genoeg was om te gaan voetballen was er geen twijfel over mogelijk en heeft Karim zijn zoontje ook ingeschreven bij EBOH.

‘’Sinds vier jaar ben ik ook begonnen met het trainen van een elftal. Ik train nu de jongens van O8-1. We spelen nu in de tweede klasse, maar we willen zo snel mogelijk een klasse hoger spelen en promoveren naar de eerste klasse. Ik heb er vertrouwen in en geloof in ons team’’, aldus Karim.

Verder vroegen we hoe hij naar de toekomst kijkt op het gebied van voetbal. ‘’Om te beginnen wil ik mijn trainersdiploma voor pupillen halen en mezelf blijven ontwikkelen als trainer. Verder wil ik nog meer trainersdiploma’s halen en groeien als trainer”, sluit Karim in een gesprek met VoetbalJournaal af.

Klik op EBOH voor de laatste artikelen over de club.
Klik op EBOH voor meer informatie over de club.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Maak kennis met Steeds Hooger Dames 2

12 jaar geleden begonnen als de Trekkers bij RSV Antibarbari en beter bekend als Steeds Hooger Dames 2! In...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.