Jurgen Arnouts en Dirk Godrie tekenen bij Moerse Boys 2

Een mondeling akkoord met beide trainers was er al een tijdje, maar recent hebben Jurgen Arnouts en Dirk Godrie ook daadwerkelijk hun handtekening gezet onder een contract bij Moerse Boys. Jurgen gaat op voor zijn vierde seizoen als hoofdtrainer, Dirk Godrie is de nieuwe trainer van Moerse Boys 2.

Happy-point

Dat Jurgen er nog minimaal een seizoen aan vast zou plakken  op Akkermolen, was reeds vóór de jaarwisseling beklonken. Mondeling althans. Het zetten van de handtekeningen, de gebruikelijke formaliteit, liet enkele maanden op zich wachten. Onlangs was het dan zover. Penningmeester Maurice Vermeiren (namens het bestuur) en Jurgen ondertekende tot tevredenheid de verbintenis voor een extra seizoen, waarin Moerse Boys 1 wederom uitkomt in de Hoofdklasse.

Waar Jurgen Arnouts geen verdere introductie behoeft, is Dirk Godrie voor velen waarschijnlijk nog een grote onbekende. De nieuwbakken trainer van Moerse Boys 2 is van Belgische komaf, uit Minderhout om precies te zijn. Ervaring als trainer deed Dirk dan ook op bij onze zuiderburen, waar hij bij KFC Meerle, Hoogstraten en Meerle als trainer van jeugdteams en damesteams actief was. De laatste seizoenen was hij als assistent-trainer actief bij het eerste elftal van Minderhout.

Dirk Godrie is op Akkermolen de opvolger van Wilfried Foesenek, die de afgelopen vier seizoenen het tweede elftal onder zijn hoede had.

Klik hier voor meer informatie over Moerse Boys
Voor meer artikelen over Moerse Boys klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.