Jongste aanwas ‘Aardig op Weg

0
148

Vanaf begin 2021 is er bij V.V. “Steenbergen” de mogelijkheid om al vanaf 4 jaar spelenderwijs kennis te maken met voetbal. Elke woensdagmiddag van 16.30 -17.15 uur zijn de jongens en meisjes van 4-6 jaar welkom om samen op een leuke, actieve en ontspannen manier te trainen op het kunstgrasveld. Ramon van de Kasteele is de trainer van dit jongste team en brengt ze via allerlei spelletjes de controle over de bal, maar zeker ook over het eigen lichaam bij.

HappyPoint_desinfectie

Ramon, in het dagelijks leven werkzaam als Commercieel Directeur bij CollectOnline, is al 30 jaar lid van onze vereniging, en inmiddels 1 van de veelscorende aanvallers van zondag2. Voetbal is al van jongs af aan zijn grootste passie, die hij nu dus over kan dragen aan 1 van de (vele) toekomstige generaties.

Gezien de jonge leeftijd van de voetballertjes, vindt V.V. “Steenbergen” een juiste pedagogische benadering heel belangrijk, daarom is er een samenwerking gestart met Sabine Ninteman–van der Weegen van “Aardig op Weg”. Zij zal aanwezig zijn om te ondersteunen tijdens de trainingen. Sabine biedt vanuit haar praktijk, die tevens gevestigd is in Steenbergen, begeleiding en ondersteuning bij leer- en ontwikkelingshobbels bij kinderen en jongeren. Door haar jarenlange ervaring met het begeleiden van kinderen, is het prettig dat ze meedenkt in de aanpak en ondersteuning biedt tijdens de training. Daarnaast is Sabine geen onbekende bij de vereniging, haar man Tim speelt al 11 seizoenen bij het huidige zaterdag6.

Het uitgangspunt is dat de kinderen op een speelse manier kennis maken met de sport en zich vrij en veilig genoeg voelen om de eerste stappen te zetten binnen de lijnen van V.V. “Steenbergen”. Plezier staat voorop, waardoor uiteindelijk ook het zelfvertrouwen groeit.

Aanmelden
Heeft uw dochter/zoon interesse om bij V.V. “Steenbergen” te komen voetballen, of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat onze vereniging u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact op per mail (jeugdcommissie@vvsteenbergen.nl) of kom gerust eens langs om te bespreken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden (bijv. proeftrainingen).

Extra activiteiten
Naast de reguliere trainingen (en in de toekomst wedstrijden), zijn er voor de kabouters bij V.V. “Steenbergen” tal van andere activiteiten.
– Kick-Off dag
– Sinterklaasavond
– Autoschade van Gils Jeugd Zomeravondvoetbal
– Diverse activiteiten minisupportersvereniging (o.a. de Halloween-speurtocht)
– Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi
– Kabouterdiploma
– Zaalvoetbaltoernooi winterstop

 

Bron & foto: VV Steenbergen

Voor meer artikelen over VV Steenbergen klik hier