Jeugdtrainingen weer mogelijk vanaf woensdag 29 april nij N.I.V.O Sparta

0
416

Afgelopen dinsdag 21 april maakte onze minister-president Mark Rutte bekend dat er voor de jeugd weer mogelijkheden zijn om de voetbaltraining op te starten. Omdat de Jeugd staat te trappelen om weer samen met hun voetbalvriendjes en -vriendinnetjes te gaan voetballen heeft ook N.I.V.O.-Sparta besloten om op woensdag 29 april weer te starten met de jeugdtraining.

Kinderen tot en met 12 jaar (basisschoolleeftijd, t/m onder 13 leeftijdscategorie) mogen van de overheid weer komen trainen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs, onder 14 t/m onder 19 leeftijdscategorie) is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

Iedereen is inmiddels bekend met de door de overheid en het RIVM geldende richtlijnen. Ook de KNVB en het NOC-NSF heeft een uitgebreid protocol aan maatregelen opgesteld om het sporten voor de jeugd weer mogelijk te maken.

Voor iedereen geldt natuurlijk gebruik je gezond verstand en laten we met zijn allen ervoor zorgen dat we weer op een veilige en verantwoorde manier kunnen voetballen.

 

Foto: Marco Oomen