Jeugdtrainingen weer mogelijk vanaf woensdag 29 april nij N.I.V.O Sparta

Afgelopen dinsdag 21 april maakte onze minister-president Mark Rutte bekend dat er voor de jeugd weer mogelijkheden zijn om de voetbaltraining op te starten. Omdat de Jeugd staat te trappelen om weer samen met hun voetbalvriendjes en -vriendinnetjes te gaan voetballen heeft ook N.I.V.O.-Sparta besloten om op woensdag 29 april weer te starten met de jeugdtraining.

Kinderen tot en met 12 jaar (basisschoolleeftijd, t/m onder 13 leeftijdscategorie) mogen van de overheid weer komen trainen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs, onder 14 t/m onder 19 leeftijdscategorie) is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

Iedereen is inmiddels bekend met de door de overheid en het RIVM geldende richtlijnen. Ook de KNVB en het NOC-NSF heeft een uitgebreid protocol aan maatregelen opgesteld om het sporten voor de jeugd weer mogelijk te maken.

Voor iedereen geldt natuurlijk gebruik je gezond verstand en laten we met zijn allen ervoor zorgen dat we weer op een veilige en verantwoorde manier kunnen voetballen.

 

Foto: Marco Oomen

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Almkerk 5 wint altijd drie helften en playbackshows?

Vandaag spreken we met Almkerk 5. De heren zijn het jongste vriendenteam van Almkerk en de beste uit de...

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.