Jeugd en Kanjers van RWB genieten elke zaterdag van lekker sporten in de buitenlucht

De drie zaterdagen in december staan bij Voetbalvereniging RWB in het kader van een onderling toernooi. In 5 poules met verschillende leeftijdscategorieën wordt er gestreden voor de overwinning.

HappyPoint_desinfectie
Doordeweeks zijn er voor alle jeugdteams de normale trainingsavonden, op zaterdag wordt er normaal gevoetbald voor de competitie. Knap van de Jeugdcommissie en Technische Commissie van de Jeugd dat ondanks dat er op zaterdag alleen onderlinge wedstrijden gehouden mogen worden elke week toch weer een mooi gevarieerd programma bedacht wordt.

Kanjers
Naast de Jeugdelftallen zijn ook elke zaterdagochtend de Kanjers actief. Kanjers bij RWB zijn meisjes en jongens van 4 en 5 jaar. Zit uw zoon of dochter in groep 1 of 2 en vind hij/zij voetbal leuk? Dan kan hij op dit moment binnen de regels van het NOCNSF en de richtlijnen van het RIVM meteen aansluiten bij de trainingen die worden gehouden op de zaterdagochtenden van 9.30 tot 11.00 uur. Om mee te trainen met de kanjers van RWB  hoef je zeker niet meteen lid te worden. In deze coronatijd vraagt RWB wel om vooraf te bellen met Foort Cove telefoon 0416-341808 (na 17.00 uur) of een mailtje te sturen aan f.cove@home.nl.

Kanjertrainingen bij RWB zijn in Waalwijk al jaren een begrip en op dit moment trainen er wekelijks ca. 20 kinderen. De wekelijkse training wordt verzorgd door Foort Cové die daarbij door Stephan de Man en Sander Blom wordt geassisteerd. Tijdens de training worden allereerst op speelse wijze de basisprincipes van het voetbal geoefend. Gaandeweg komen tussendoor ook de technische oefeningen aan bod zoals snel voetenwerk, dribbelen/drijven, trappen en passen , kappen en draaien etc. Natuurlijk zal bij iedere training het 4×4 wedstrijdje niet ontbreken. Dus als uw dochter of zoon door de coronacrises al een tijd binnen heeft gezeten en zin heeft om lekker te rennen en tegen een bal te schieten dan is hij/zij van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie over RWB
Klik hier voor meer artikelen over RWB

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

In gesprek met Jeffrey Verkerk van SC Feyenoord

Vandaag spreken we met Jeffrey Verkerk, de 29-jarige keeper van SC Feyenoord. Jeffrey Verkerk heeft vroeger bij BVO’s gekeept...

Het project van DVV’09 is nu echt afgerond

Nooit eerder in de historie van de club, slaagde vierdeklasser DVV'09 erin om te promoveren. Maar als er een...

Bij Beerse Boys 8 is het altijd gezellig

Vandaag gaan we in gesprek met Sam van Overdijk van Beerse Boys 8. De 21-jarige is lid van de...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.