JEKA respecteert de keuze van de hoofdtrainer

JEKA 1 hoofdtrainer Bas Liebregts stopt, zijn keuze wordt betreurd maar ook gerespecteerd.

target="_blank"

Bas Liebregts heeft in goed overleg met JEKA besloten om te stoppen als hoofdtrainer van JEKA 1. Reden voor zijn vertrek is dat zijn maatschappelijke carrière, zijn privéleven en zijn taak als hoofdtrainer van JEKA 1 niet meer zijn te combineren. Bas Liebregts: “Met mijn hart wilde ik dolgraag door met dit fantastische team maar met mijn hoofd wist ik dat dat niet verstandig was. JEKA 1 verdient een trainer die elke dag met volle bak kan gaan. Dat kan ik nu niet brengen dus dan moet je eerlijk zijn tegenover jezelf en de club”.

Bas is echt een kind van JEKA; hij is al meer dan 2 jaar bij de club. Eerst als speler en later als trainer van bijna alle leeftijdscategorieën van de jeugdselectie. In 2017 maakte hij als trainer van de A1 de overstap naar JEKA 1 dat net was gedegradeerd naar de 3e klasse. Paul Hermus (bestuurslid Technische Zaken) “Bas bracht meteen nieuw elan en spelers kregen weer geloof. Er werd een mooi nieuw teamgevoel gesmeed en talenten uit de A1 kregen een kans, met als resultaat een kampioenschap en een promotie naar de 2e klasse”.

Philip Bos (voorzitter): “Bas heeft afscheid genomen van zijn rol als hoofdtrainer maar JEKA heeft geen afscheid genomen van Bas. We gaan elkaar nog vaak tegenkomen, de komende tijd in ieder geval langs de lijn”. “Wij respecteren zijn keuze en gunnen hem een goede balans tussen zijn werk en gezin”.

Bas zijn taken zullen voorlopig worden waargenomen door Orpheo Koulen (assistent trainer JEKA 1). JEKA gaat de komend periode op zoek naar een definitieve oplossing.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

G-team Papendrecht staat voor plezier en enthousiasme

Papendrecht G1 loopt er sinds kort weer pico bello bij. De complete selectie werd in nieuwe tenues gestoken met...

Fysiotherapeut Arie de Waard is liefhebber én praktijkman bij VV Peursum

Bij Peursum is men uiterst content met Arie de Waard, fysiotherapeut en verzorger bij de club. Niet zomaar een...

De “stoere” prestatie van Hannah Schilders bij Jong-Brabant Dames

Hannah Schilders is 25 jaar oud en speelt bij Jong Brabant Dames 1. Dit is volgens haar zelf een...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.