Irene’58 komt er niet aan te pas tegen de buurman

0
188

Op een dag dat het water met bakken uit de lucht kwam was het wonderbaarlijk droog van twee tot vijf uur ’s middags de tijd dat de derby tussen VV Oosterhout en Irene’58 gespeeld werd, na lange tijd waren supporters van beide clubs blij weer eens langs de lijn te kunnen staan. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Manuel Uijttewaal uit Alkmaar die een uitstekende partij floot. Hoewel de wedstrijd te boek stond als een derby is het dit niet geworden, dit had vooral te maken met de tegenstander die in een thuiswedstrijd te defensief was ingesteld en met het veld dat zwaar bespeelbaar en spekglad was.

StreetCars_voorjaar2021 (1)

VV Oosterhout begon voortvarend aan de wedstrijd en al in de 3de minuut lag de bal achter Quinn Theunissen. Kazim Aydin ging sterk door op rechts zijn assist kwam via de paal weer het veld in voor de voeten van Jari van Helvoort, die een dijk van een partij speelde, zijn verwoestende uithaal liet Theunissen kansloos 0-1. In de daaropvolgende 10 minuten had VV Oosterhout uit kunnen lopen tot 0-3 een keer was de paal een sta in de weg en twee keer was er een verdediger die een doelpunt konden voorkomen. Inde 25ste minuut raakte Charlton Vicento geblesseerd hij werd vervagen door Emiel van Pelt. Op aangeven van Matthew Coenraadts maakte Emiel er in de 35ste minuut 0-2 van. Uit een spaarzame aanval in de slotminuut van de eerste helft maakte Diogo Carvalho Apolonia er 1-2 van.

Dominos_voorjaar2021

Bij het begin van de tweede helft wisselde Stijn Biemans Nofel Asrihi voor Mitchell de Rooij het spelbeeld bleef gelijk VV Oosterhout zocht de aanval en Irene’58 probeerde het Niels Weijers via een counter lastig te maken wat eigenlijk de hele tweede helft niet meer het geval was. VV Oosterhout kreeg een paar kansjes die ten koste van een gele kaart door Julien Kpabitey en Jurgen van Dijk verijdeld werden Wahid Abdoulaije kreeg een paar mogelijkheden in de zestien van Irene’58 maar hij kon de trekker niet overhalen. In de 55ste minuut verving Stijn de moegestreden Kazim door Sofyan Asrih die weer meer strijd bracht op het middenveld. Het duurde tot de 78ste minuut dat na goed doorgaan van Sofyan Emiel zijn tweede van de middag met een kopbal achter Theunissen liet belanden 1-3. Vijf minuten later was het Diae Abjij die met een treffer de wedstrijd definitief in het slot gooide 1-4. Jurgen van Dijk liet zich daarna nog even van zijn minder sportieve kant zien door een bal tegen Mitchell aan te willen schieten, hij miste echter compleet en de bal verdween richting ‘De Contreie”. Jammer want het was totaal niet in de geest van de wedstrijd. Volgende week de inhaalwedstrijd tegen RKSV RCD sportpark Krommedijk Reeweg Oost 265 in Dordrecht.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier Irene’58 – VV Oosterhout – VV Oosterhout Via ctrl en klikken kom je bij de foto’s

Klik hier voor meer informatie over Irene’58.
Voor meer artikelen over Irene’58 klik hier.