In gesprek met SSW verzorger Hans Wijker

0
221

De selectie van de Dordtse voetbalvereniging SSW (Steeds Sterker Worden) is in goede handen met Hans Wijker als verzorger. Hans (67) zet zich namelijk al jarenlang in als verzorger van de Dordtenaren. Hij vertelt ons meer over zijn tijd bij voetbalvereniging SSW.

Hans Wijker is al zijn leven lang een echte voetballiefhebber, begonnen op zijn zesde en tot de dag van vandaag nog steeds zo bezig met het mooie spelletje. Toen Hans zelf nog voetbalde was hij als junior lid van DVV Fluks en speelde hij voor diverse clubs in zijn tijd bij de senioren.

Als verzorger is Hans begonnen in 1994 en zegt hij tot de dag van vandaag nog: “Dit doe ik met veel plezier”. Zijn betrokkenheid als verzorger begon 8 jaar geleden toen Ernst Bustraan hem vroeg verzorger te worden bij het tweede elftal van de Dordtenaren. Maar de bereidheid is hoog, zo zegt hij: “Als het nodig is doe ik ook het eerste team, ook dit doe ik met veel plezier.”.

Toen wij hem vroegen wat er zo mooi is aan deze vereniging zei hij meteen: “Dit is een club met een duidelijke visie. Daarnaast lopen er veel mensen rond met hart voor de club”. De competitie ligt helaas ook voor SSW al sinds half oktober stil en dat is voor niemand leuk. Hans zegt daarom ook blij te zijn dat er nu weer getraind kan worden.

Hans hoopt nog een aantal dingen mee te maken als verzorger, zo zegt hij: “Als eerste kijk ik uit naar het 100-jarige bestaan van EBOH, een andere vereniging in Dordrecht waar ik ook verzorger ben. Daarnaast wil ik dat de ploegen weer een volledig seizoen kunnen voetballen. Dan zie ik SSW2 graag meedoen in de competitie, en misschien promoveren.”. Hans stopt na dit seizoen echter wel bij SSW, hij gaat verder bij FC Dordrecht amateurs. Hij kijkt uit naar zijn activiteiten bij deze voor hem nieuwe club.

Voor meer artikelen over SSW, klik hier.
Meer weten over SSW? Klik hier.