In gesprek met Mustapha Houba

0
191

Mustapha Houba (34) begon op zijn vijfde met voetballen bij PCP Breda. Na verschillende uitstapjes bij clubs zoals NAC Breda en Willem 2 kwam Houba bij Baronie terecht. Hier maakte hij op zijn zeventiende debuut in het eerste. 

HappyPoint_desinfectie

Wij vroegen Mustapha om een korte introductie van zichzelf te geven. ”Ik ben Mustapha Houba, 34 jaar, geboren en getogen in Breda, woonachtig in Breda. Ik werk bij een Meetbedrijf en daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer. Door tijdgebrek en privéleven heb ik onlangs besloten te stoppen bij VOAB, of ik definitief gestopt ben met voetballen ben ik nog niet over uit. Ik ben nooit eerder gestopt en de liefde voor voetbal verdwijnt niet zomaar.

Mustapha kijkt alvast vooruit ”In mijn huidige situatie kan ik vooruit blikken op een periode waarin voetbal op een lager pitje staat. Wellicht kan ik na deze periode in mijn leven nog een aantal seizoenen belangrijk zijn voor een club op een dergelijk niveau. Laten we hopen dat het Corona virus zo snel mogelijk verdwijnt.”

Wij vroegen Mustapha naar zijn hobby’s.”Fitness/sporten, films, koken en vooral mijn nieuwe huisje inrichten/klussen. Ik ben namelijk recentelijk verhuisd dus hier ben ik het momenteel druk mee bezig.”

Voetbal is voor iedere voetballer heel belangrijk, wij vroegen aan Mustapha wat het voor hem nou zo belangrijk maakt. ”Het plezier, het willen winnen van wedstrijden of andere wedstrijdvormen op trainingen en de voorbereiding op een belangrijke wedstrijd. Eigenlijk leef je de hele week toe naar de wedstrijd en hoop je natuurlijk te winnen en uiteindelijk succes te behalen met de club.”

Klik hier voor meer informatie over VOAB.